ODRAZ U OGLEDALU : Da li varanje može da poboljša brak?
Aleksandra Anđelković, Foto: Ilustracija: Aleksandra Čolić

ODRAZ U OGLEDALU

ODRAZ U OGLEDALU : Da li varanje može da poboljša brak?

Kako odoleti tom poroku, kako se odupreti strasti i reći NE! Kako ostati čist sam sa sobom i kada prevariš, da li posle toga možeš mirno da spavaš?

Objavljeno:

Posmatram već godinama unazad parove, zajednice, brakove i svi imaju istog imenitelja, a to je varanje.

Kako odoleti tom poroku, kako se odupreti strasti i reći NE! Kako ostati čist sam sa sobom i kada prevariš, da li posle toga možeš mirno da spavaš?

Nakon više godina zabavljanja znam da nije lako odoleti iskušenjima, ali moj primer je bio sledeći. Zabavljala sam se sa dečkom par godina i kada sam slučajno srela jednog momka, osetila sam nenormalnu privlačnost. Nikada do tada nisam osetila tako nešto, moram da priznam. Nije bilo lako obuzdati taj osećaj kada te neko magnetski privuče. Na moju žalost putevi su nam se nekako čudno ukrštali i posle tog prvog susreta sretala sam ga na mestima na koje nisam ni mogla da pretpostavim da je to moguće. Stvar je već počela da me obuzima i opseda. Nisam imala sumnje da u mom odnosu sa tadašnjim partnerom nešto ne funkcioniše i da mi očigledno nedostaje strasti ili ta varnica koju sam osetila pri susretu sa tim momkom. Nisam mogla sebi da objasnim šta mi se događa, kada imam sve pored ovog momka sa kim sam se zabavljala. Imala sam sigurnost, imala sam ljubav koja je mogla da se sanja, ali je opet nešto nedostajalo.

foto: Profimedia

Kako me je sudbinski spoj tada proganjao, kako sam ga nazvala, odlučim da je vreme da odem od mog momka i nije bilo lako. Lomila sam se i lomila, išla na savetovanje, ali na kraju sam prelomila. Ostavila sam ga i bila posle toga sama neko vreme. Onda se desio susret sa tim sudbinskim spojem i doživela sam najveće razočarenje u životu. Bilo je nešto što ne bih nikome poželela, zaluđenost nečim što ne postoji. Takva osoba mi je samo unela nemir, nesigurnost i strah od takvih osoba jer žene gledaju samo kao objekte, to je bila ta sudbinska spojka, koja me je zapravo otresla o zemlju, da shvatim šta mi ne treba.

Nisam bila kukavica da varam svog partnera koga sam mnogo volela, ali sam morala biti fer prema sebi da je ta ljubav i iskra ugašena sa godinama.

Nije lako priznati da se više ne volite na isti način. Ali ako nema strasti treba raditi na tome ako vam je to važno i ako je to moguće. Mnogi su se odlučili na varanje jer im je lakše da imaju sigurnost, da imaju povremenu iskru sa tom drugom osobom jer i sami nemaju hrabrosti da priznaju da su neispunjeni odnosom u kome se trenutno nalaze.

foto: Profimedia

Treba imatu m*da i priznati da je*i ga nisam srećan/na u tom odnosu, možda i imate decu ali nije smak sveta da se presaberete i odete. Deca su jako pametna i ona osećaju kada im roditelji nisu srećni, oni znaju kada mama i tata ne razmenjuju nežnosti. Sve to deca osećaju i u tišini pate, kada mama i tata pate. Zato nije jednostavno otići, ali makar budite pošteni prema toj deci.

Moja sreća je bila u tome što nisam bila još roditelj kada sam ostavila svog momka zbog iskre, koja se pokazala da je ništa osim samo moje fantazije da je neko drugi bolji, lepši ili pametniji, se*sualniji, sve su to zablude.

Što bi muškarci rekli moj ili tvoj je v*ći, misle da je ženi to važno?!

Nije ni to važno momci čiji je koliki, već da li volite tu ženu, da li joj poklanjate dovoljno pažnje, slušate i se*s vam može biti i sa njom savršen, ako malo eksperimentišete. Zašto vam je potrebna k*rva da biste zadovoljili potrebe? Zapitajte se šta ste to oženili i šta je to pored vas kada se odlučite za korak prevare. Jel pored vas spava objekat, majka vaše dece ili devojka vaših snova koju ste želeli za ceo život i imate je sada, a tražite drugu?

Devojke moje drage nema lepšeg i boljeg frajera, od onog koji u vas gleda svakoga dana kao u Boginju. Divi vam se svakoga dana, grli vas, ljubi, pokriva noću, bije sve vaše bitke sa vama, taj je za vas pravi, sve što vam je potrebno.

Onaj koji nudi iskru, strast, dobar s*ks ima samo to i da ponudi, to su njegove mogućnosti, ništa više od toga ne može da vam da.

Razmislite šta gubite ,šta dobijate varanjem, koga varate sebe ili njega, nju? I da li sa tim možete da živite, mirno spavate, ovo nije moja osuda ovo su pitanja koja sam sebi postavljala svakoga dana, pre nego šta sam otišla. Odabrala sam teži put, ali iskreniji. Nije lako biti iskren, ali je poštenije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Aleksandra Anđelković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.