JEDNOM FOTOGRAFIJOM JE UNIŠTILA ŽIVOT CELE PORODICE: Da li VIDITE nešto ČUDNO na njoj? (FOTO)
Ma da li se ti šališ sa mnom?, Foto: Printscreen

čudna priča

JEDNOM FOTOGRAFIJOM JE UNIŠTILA ŽIVOT CELE PORODICE: Da li VIDITE nešto ČUDNO na njoj? (FOTO)

Kejtlin je šokirano tu poruku, kao i sve skrinšotove i svoju fotografiju

Objavljeno:

Verujemo, da smo svi makar jednom u šali rekli: “Valjda više veruješ meni, nego svojim očima?”

Jer istina, nekad treba da verujemo sopstvenim instinktima i onome čemu svedočimo, a ne onome što nam neko govori.

Ali, šta kada nas oči zaista varaju?

U tom slučaju, dođe do ogromne zbrke koja je pretila da uništi ne samo praznike, već i život jedne porodice.

Naime, Kejtlin Re, Instagram influenserka, doživela je neverovatnu neprijatnost, nakon što je na društvene mreže postavila svoju fotografiju, slikanu ispred božićnog drvceta u Rokfeler centru.

Na prvi pogled, reklo bi se da je objava potpuno bezazlena. Uostalom, šta je tu čudno? Lepo obučena devojka, jelka, ukrasi…

Ipak, ono što je celu situaciju učinilo jezivom je poruka koju je dobila od jedne devojke, koja je istakla da se iza Kejtlin nalazi njen otac i to sa ljubavnicom, prenosi Unilad.

Ma da li se ti šališ sa mnom? Ono iza tebe je moj otac koji je rekao da ide na poslovni put. Znala sam da je takav!”, napisala je besna devojka.

Kejtlin je šokirano tu poruku, kao i sve skrinšotove i svoju fotografiju, podelila na Twitteru sa porukom: “Srećan vam Božić, a ja sam upravo uništila jednu porodicu objavom na Instagramu”.

Fotografija je brzo postala viralna, ali, nakon nekog vremena, javio se Bruno, dečko koji je zapravo na fotografiji sa svojom devojkom.

Hm, mislim da si malo pogrešila devojčice. Na fotografiji sam ja, a koliko znam ja ti nisam tata”, istakao je Bruno i ako ništa, olakšao Kejtlin, koja je zbog cele situacije imala grižu savesti, iako nije ni za šta kriva.

Nakon ove cele zbrke, nadamo se samo da devojka nije napravila neki problem u porodici zbog fotografije na kojoj nije, kako se ispostavilo, njen tata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.