Velika životna istina: Ako činite dobro nekome, evo kako će vam se vratiti! (GIF)
Foto: Thinkstock

važno je biti fin

Velika životna istina: Ako činite dobro nekome, evo kako će vam se vratiti! (GIF)

Postupajte prema ljudima s poštovanjem. I čuvar i čistačica su ljudi kao i vi. Cenite ljude koji znaju da razgovaraju s doktorom nauka, ali i da budu ljubazni s nekim ko je u tom trenutku na nižoj poziciji
Objavljeno: 18:25h

Žena je radila u velikoj kompaniji mesa. Jednog dana, kada je završila svoju smenu, otišla je u hladnjaču nešto da proveri i u trenutku nepažnje vrata hladnjače su se zatvorila te je ostala zarobljena.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Premda je vikala i dozivala pomoć, niko je nije čuo jer su svi već otišli kući, a hladnjača je bila izolovana, tako da nitko nije mogao da je čuje i da je bio u blizini. Ostala je u ovoj prehladnoj prostoriji i znala je da je osuđena na smrt ako bude morala dočekati jutro.

6 rečenica koje svaki dan morate govoriti svojoj deci (FOTO)

Nakon nekoliko sati ova devojka već je bila skoro zamrznuta i opraštala se od života. Ipak, u jednom trenutku vrata je otvorio noćni čuvar i izvukao je iz hladnjače. Kada je kasnije pitala čuvara zašto je došao do hladnjače i otvorio vrata, iako to nikada nije njegova uobičajena rutina, on je objasnio:

foto: Giphy

- Radim ovde već 35 godina. Na desetine zaposlenih svakog dana izlaze i ulaze, ali ti si jedna od retkih koja me svako jutro i svako veče pozdravi. Mnogi me tretiraju kao da ne postojim. Danas kada si došla rekla si mi “Dobro jutro, kako ste” i nasmejala se - započeo je priču.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.