MISTIČNA RUŠKA ZNA DA RIBE DANAS OČEKUJE EROTSKI NABOJ! Obuzdajte se da ne biste skupo platili, taj tajni susret!
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA ZNA DA RIBE DANAS OČEKUJE EROTSKI NABOJ! Obuzdajte se da ne biste skupo platili, taj tajni susret!

Mistična Ruška vam pozdrave šalje i snagu vam daje

Objavljeno:

Horoskop za 19.11.2020

OVAN

Nije vam lako danas ni malo jer ste jako nervozni zbog tenzije koja raste u društvu usled pandemije. Fokusirajte se na svoje probleme, ne možete rešiti problem koji je iznad vaše moći. Glavobolja

BIK

Bikovi danas muku muče sa apetitom, prvi put vam se ovako nešto dešava. Zvezde pokazuju da su vam naglašene stomačne tegobe ove nedelje. Na poslu je velika nervoza, pa to još dodatno utiče na vas

BLIZANCI

Nisu vam sve ovce na broju danas. Sve vam se čini kao da na poslu svi kuju zaveru protiv vas. Zaboravite na priče koje kruže na poslu, već gledajte svoja posla. Mučnina.

RAK

Dan je stvoren za novu ljubav koja vam se smeši. Dugo ste čekali da vam se nešto ovako lepo desi. Zvezde navijaju za vas,sve vam ide od ruke. Uživajte u periodu koji vam dolazi.

LAV

Svaki dan čujete loše vesti koje se tiču zdravlja, prijatelji, rodbina. Više ne znate šta vam je činiti. Muka sa svih strana, jer i vi znate da vam zdravlje nije baš najbolje. Čuvajte se i na poslu držite distancu.

DEVICA

Nije vam lako ove nedelje, jer vas neki maler poterao. Sve će doći na svoje samo budite strpljivi. Neće tako doveka,ali vi budite pozitivni u ovako teška vremena, nije sve tako crno.

VAGA

Drage vage uozbiljite se više.Prihvatite prilike koje vam se ukazuju, same vam dolaze i uzmite ih. Samo se nećkajte ako vi nećete, mnogi bi ujedali za takvu priliku.

ŠKORPIJA

Neodlučni ste po pitanju ljudi koji vas okružuju. Znate da vas je neko slagao i napravio vam ozbiljan problem na poslu, ali nikako da shvatite ko vam montira otkaz i zašto. Ubrzo ćete saznati koja prevara je u pitanju. Nervoza stomaka

STRELAC

Dan kao i svaki, nekako monoton da li je zbog vas ili atmosfere na poslu, ali nikako da vas krene na nekom polju. Mislite da se sve urotilo protiv vaše sudbine. Nije tako, nego vi kukate više nego inače. Doći će sve u normalu.

JARAC

Danas je taj dan. Uspeh vas je dočekao. Svi na poslu vam aplaudiraju na hrabrosti, krajnje vreme je i bilo. Samo nastavite da se borite, jer trud se uvek isplati. Ljubav vam trpi, malo se fokusirajte na to polje

VODOLIJE

Nije vam ovaj mesec po volji. Jedva čekate da prođe, jer dani su vam kao amplitude, danas ste gore, sutra dole. Osećaj u glavi je konfuzija potpuna. Baš ne znate gde bijete ni na poslu ali ni u kući. Saberite se malo.

RIBE

Dan je stvoren za ljubavne sastanke, ali tajne. Vidim da zvezde vam pripisuju neki tajni susret za koji ste zaboravili namerno. Hteli ste da se uželite, pa da vam se desi. Ovaj odnos je kao vatromet, pun strasti. Uživajte ali sa oprezom,nije ta osoba načisto sa vama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.