MUŽ SE VRATIO KUĆI SA POSLA I NAŠAO ŽENU I DECU U PRAVOM SVINJCU: Ono što se desilo nakon toga pamtiće ceo život
Deca se igraju, Foto: Facebook printscreen

PROČITAJTE

MUŽ SE VRATIO KUĆI SA POSLA I NAŠAO ŽENU I DECU U PRAVOM SVINJCU: Ono što se desilo nakon toga pamtiće ceo život

Televizor je najglasnije radio u dnevnoj sobi, a soba je bila pretrpana raznim igračkama

Objavljeno: 18:55h

Muž se vratio s posla i pronašao svoje troje dece napolju u dvorištu, još uvek u pidžami, blatnjavoj i praznim kutijama sa hranom i omot čokolade razbacan po celom travnjaku. Vrata ženskog automobila bila su otvorena, ulazna vrata kuće takođe, a nigde nije bilo psa. Ušavši u kuću, zatekao je još veći nered. Lampa je srušena, a tepih zgužvan pored jednog zida.

Televizor je najglasnije radio u dnevnoj sobi, a soba je bila pretrpana raznim igračkama. Kuhinjski sudoper bio je pretrpan prljavim sudovima, hrana je bila razbacana po stolu i podu, vrata frižidera bila su otvorena, na podu je bilo razbijeno staklo, a nasred kuhinje bila je mala gomila peska. Požurio je gore, preskačući gomile igračaka i odeće.

Tražio je ženu vrlo zabrinutu, mora da joj se nešto dogodilo! Iz kupatila je potekao potok. Zavirio je unutra i video gomile mokrih peškira, vode koja je tekla iz sudopera, a u kadi je bila prljava voda puna pene. Kilometri toaletnog papira bili su rasuti po celom kupatilu.

Požurio je u spavaću sobu i tamo zatekao ženu u pidžami kako čita knjigu. Pogledala ga je, nasmejala mu se i pitala: "Draga, kako ti je bilo?" Gledajući je u neverici, pitao ju je: "Šta se danas ovde dogodilo?" Ponovo se nasmejala i rekla:

Znate kad se svakodnevno vraćate sa posla nervozni i vičete na mene" šta si radio ceo dan?! "?" Kaže: "Znam!" „Pa, nisam to danas uradio! Rekla je i nastavila da čita.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novi ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.