Najviše pikanterija o vama može odati deo tela koji prvo perete dok se kupate (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

Neka vaše tajne zaplivaju

Najviše pikanterija o vama može odati deo tela koji prvo perete dok se kupate (FOTO) (GIF)

Odakle počinjete kupanje? Od kose, od ramena ili od stomaka? Ako kažete odakle možete saznati sve, čak i ko je vaš idealni partner
Objavljeno:

Ramena

Oni koji prvo peru ramena su jako odgovorni. Dajete sve od sebe u svemu što radite. Smatraju vas ponekad umišljenim jer često provodite vreme u samoći, ali vi tako punite baterije. Samoća vam treba da se saberete. Stvarate doživotna prijateljstva s ljudima, jednom kad vas upoznaju.

Novac i moć vas ne privlače preterano. U ljubavi ste verni i stabilni. Ponekad popustite „uzde“ i boravite više na svežem vazduhu. Praktikujte relaksaciju i afirmacije. Idealan partner vam je osoba koja prvo pere pazuhe.

foto: Thinkstock

Grudi

Oni koji prvo peru grudi su prizemljeni tipovi, praktičari. Jednostavni ste, iskreni i ne okolišate. Za vas su najvažniji praktičnost i jednostavnost. Mrzite kad vas ometaju i nestrpljivi ste s ljudima koji ne vide stvari na isti način kao vi. Dobar ste i veran partner, spreman na žrtvovanje u vezi.

Pokušajte da se malo opustite, budite spontaniji i strpljiviji, ne brinite toliko. Otpustite „kontrolu“ i život će vam biti lepši. Vaši najbolji partneri u životu biće oni koji su izabrali „kosu“.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.