DNEVNO ZARAĐUJE 1.600 EVRA, IMA PO 20 KLIJENATA NA DAN, POČELA JE SA 16 GODINA: Eli OKTRIVA šta nudi za 15 minuta!
Istakla je kako godišnje zaradi šestocifrenu platu, a da se ovim poslom bavi već tri godine. Počela je kada joj je bilo samo 16 godina., Foto: Printscreen

pošasti modernog društva

DNEVNO ZARAĐUJE 1.600 EVRA, IMA PO 20 KLIJENATA NA DAN, POČELA JE SA 16 GODINA: Eli OKTRIVA šta nudi za 15 minuta!

Njeni roditelji, prema rečima same Eli, nemaju ništa protiv da se ona bavi prostitucijom, samo im je važno da je srećna i da je na sigurnom

Objavljeno:

U emisiji 'Samo za odrasle' na britanskom Kanalu 5 prikazana je neverovatna priča o 19-godišnjoj Eli koja baca zanimljivo svetlo na radu u industriji seksa. Rečeno je da je reč o jednoj od najmlađih, ali i najuspešnijih seksualnih radnica u Velikoj Britaniji.

Njeni roditelji, prema rečima same Eli, nemaju ništa protiv da se ona bavi prostitucijom, samo im je važno da je srećna i da je na sigurnom.

Eli veruje da je više bolje, pa je, kako bi namamila više klijenata, napumpala usne, pa je u razmaku od godinu dana imala dve operacije uvećanja grudi.

Eli iz Nothingema je između ostalog ispričala da svake noći zaradi do 1.600 eura te da u jednom danu ima i do 21 klijenta.

foto: Profimedia

Istakla je kako godišnje zaradi šestocifrenu platu, a da se ovim poslom bavi već tri godine. Počela je kada joj je bilo samo 16 godina.

Kaže da naplaćuje 77 evra za seansu koja traje 15 minuta i da praktično ima toliko klijenata da čekaju pred vratima u redu.

Očigledno je da za svog prvog klijenta budem sveža, našminkana i imam sređenu frizuru, ali kada on ode, moram se ponovno sređivati. Tuširati se, promeniti odeću. Ponekad imam na raspolaganju tek dva do pet minuta. Dogodi se da imam pauzu od 30 minuta, sve zavisi koliko muškaraca je rezervisalo termin, ispričala je.

Osim što prima klijente, Eli također ima profil na mreži OnlyFans. Ima 500 pratioca, što znači da samo od toga mesečno zaradi 4.445 eura, a broj obožavalaca svakim danom raste.

foto: Profimedia

Ističe ipak da joj nije uvek lako. Za svoj posao mora koristiti hotele, jer živi s roditeljima i uprkos odličnoj zaradi, zasad ne želi se osamostali.

Moram tražiti hotele koji nemaju karticu umesto ključa, tako da mogu direktno ući u lift bez kartice. Sve je teže jer većina hotela upravo koristi kartice kako bi sprečili eskort devojke da rade u hotelima, požalila se Eli.

Tako su joj zabranili ulaz u jedan nothingemski hotel zbog nedoličnog ponašanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutranji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.