HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Blizanci prave PLANOVE, Rak MRZI sve, a ovaj znak se RAZVODI...
Ne oklevajte, saopštite to voljenoj osobi., Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Blizanci prave PLANOVE, Rak MRZI sve, a ovaj znak se RAZVODI...

Tokom SMS prepiske dobićete uvid u to koliko vam je danas do te osobe stalo.

Objavljeno:

Većina ovu nedelju treba da iskoristi da sakupi energiju, jer su mogući previdi i greške.

OVAN

Nešto što ste držali u tajnosti danas može ugledati svetlost dana. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete otkriti niz grešaka zbog kojih će ceo vaš plan doći u pitanje. Budite bez panike, uspeh je izvestan.

BIK

Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja kojim vas je partner preforsirao u poslednje vreme. Nakon silnih dešavanja, doživljaja i provoda, potreban vam je mali zasluženi odmor. Ne oklevajte, saopštite to voljenoj osobi.

Rak je napet, Lav zaljubljen, a Blizanci će ove nedelje odmarati u kući, jer će put biti odložen.

foto: EPA-EFE/Eliseo Trigo

BLIZANCI

Na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ova nedelja nije ključna, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.

RAK

Izuzetno napeto od jutra. Čini vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svih obaveza i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne razmišljajte o bolovanju.

LAV

LJubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša uteha.

foto: Profimedia

Devica će naučiti važnu lekciju, a Vaga treba da se pazi previda.

DEVICA

Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoj pesimizam koji je jedna od vaših osobina koja često radi protiv vas. Verujete u svoje intelektualne moći, ali, isto tako morate biti svesni da je nerealno da ste uvek vi u pravu.

VAGA

Odlično ste koordinirani pa dan protiče bez većih problema. Ipak, zadatke obavljate rutinski pa zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu koja vama lično ne ide u prilog.

foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Bavite se novim načinima poslovanja i nalazite zanimljive metode kojima se bavite tokom rada. Smetnje u komunikaciji sa nadređenima manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka.

Jarac je umoran i napet, Strelac je pun optimizma.

STRELAC

Disciplinovano dajete sve od sebe da završite obaveze koje ste, nespretno, preuzeli na sebe. Rezultati su neizvesni, ali vas ne napušta optimizam i osećaj da će se nešto dobro izroditi iz svega što ste preduzeli. Čuvajte se povreda.

JARAC

Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari popravite i vezu sačuvate.

foto: Profimedia

Ribe su pune energije, a Vodoliji sledi opasan susret!

VODOLIJA

Iako niste preterano romantično raspoloženi, moguć je neočekivani kontakt sa nekim ko je nekada igrao važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Tokom SMS prepiske dobićete uvid u to koliko vam je danas do te osobe stalo.

RIBE

Svesni ste da je pred vama naporan period na gotovo svim poljima. Puni ste energije i volje, a urođeni borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim. Iako ćete uložiti puno truda, na kraju ćete biti zadovoljni postignutim rezultatima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.