Ovo je devojka o kojoj sanja svaki muškarac na planeti (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

žena njegovih snova

Ovo je devojka o kojoj sanja svaki muškarac na planeti (FOTO) (GIF)

Posle ovog istraživanja zaključuje se da ipak nisu izgubljene prave vrednosti čoveka i da momci umeju da ih prepoznaju i poštuju
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kad upoznaju onu pravu baš se trude da je zadrže, a nije teško biti prava kad znate šta momci žele. Za sajt AskMen.com su muškarci pokušali da daju odgovor i opišu sa kakvim ženama žele vezu i kakve ih to osobine koje ih krase. Posle ovog istraživanja zaključuje se da ipak nisu izgubljene prave vrednosti čoveka, i da muškarci umeju da ih prepoznaju i poštuju.

13 stvari koje devojke i momci rade na potpuno drugačiji način! (FOTO) (GIF)

Momci ne samo da nisu pisali o zadnjicama i dekolteima, već su se složili da su feminizam i ravnopravnost totalno seksi!

Kako prepoznati ženskaroša za samo 3 minuta? (FOTO) (GIF)

Ovako otprilike izgleda profil idealne žene o kojoj svaki muškarac sanja, ali naravno, postoje i određene varijacije na tu temu.

foto: tumblr

1. Samopouzdana

Ona je feministkinja, ali ne žena koja mrzi muškarce, već žena koja poštuje sebe i zahteva jednaka prava sa muškarcima. Pametna je, zabavna i otvorena za nova iskustva. Veruje u partnersku ravnopravnost i ne ponaša se kao slaba i nezaštićena devojčica.

foto: Profimedia

2. Seksi

Ona voli muškarce i voli seks. Ne koristi seks kao manipulaciju, da bi privukla ili zadržala muškarca, već jednostavno uživa u njemu i to se na njoj vidi jer zrači seksepilom. Druge žene mogu biti ljubomorne, ali zato muškarci gube glavu za njima. Veza sa njom je čisti užitak…

foto: tumblr
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.