RODITELJI POLUDELI ZA OVIM TRIKOM IZ VRTIĆA: Evo kako da LAKO naučite DECU da se sama OBRIŠU posle VECEA (VIDEO)
potrebna samo dva balona i WC papir ili papirna maramica., Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

RODITELJI POLUDELI ZA OVIM TRIKOM IZ VRTIĆA: Evo kako da LAKO naučite DECU da se sama OBRIŠU posle VECEA (VIDEO)

Jedan od najtežih poslova svakoga novog roditelja svakako je odvikavanje deteta od pelena i učenje na nošu

Objavljeno:

U videu koji se širi Tviterom može se videti kako je vaspitačica na naslon stolica privezala dva balona. Ono što je učinila zatim, oduševilo je roditelje.

Jedan od najtežih poslova svakoga novog roditelja svakako je odvikavanje deteta od pelena i učenje na nošu. Kada dete savlada tu veštinu, dobro je da ga naučite i kako da samo održava higijenu. Na sreću, postoje trikovi koji taj proces mogu znatno ubrzati i olakšati.

Pokušajte s balonima

Jedna vaspitačica u vrtiću pokazala je genijalan trik kako da naučite decu da sama obrišu zadnjicu i postala virtuelni hit. Za to su vam, naime, potrebna samo dva balona i WC papir ili papirna maramica.

U videu koji se širi Tviterom može se videti kako je vaspitačica na naslon stolice privezala dva balona, pa maramicom prelazila između njih. Deca sede na identičnim stolicama s privezanim balonima i pažljivo je promatraju.

Roditelji oduševljeni

Amerikanci su, više od svih ostalih nacija, počeli da dele ovaj snimak jer od američkih predškolaca se već od treće godine očekuje da WC koriste samostalno.

-Svi znamo da mala deca jedva obrišu zadnjicu pravilno i pre će slušati svoje vaspitačice ili učiteljice nego roditelje, tako da smatram da je ovo odlična ideja - jedan je od komentara na Tviteru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.