Podrška i ljubav: Kako je popularni glumac Stevan Piale na originalan način pokazao ljubav svojoj supruzi
Stevan Piale, Foto: Privatna arhiva

predivno

Podrška i ljubav: Kako je popularni glumac Stevan Piale na originalan način pokazao ljubav svojoj supruzi

Podrži ih i ti! Zato što ih volimo

Objavljeno: 15:35h

Popularni glumac Stevan Piale je na svom Instagram profilu podelio fotografije na kojima se vidi kako svojoj supruzi Uni pomaže u obavljanju kućnih poslova. Međutim, ono što je dodatno oduševilo njegove pratioce jeste što Stevanova ideja nije bila samo da pomogne ženi već i da je podrži da izdvoji malo vremena za sebe i svoje zdravlje.

“Ne apelujem često na vas, ali s obzirom na to da živim sa dve divne devojke, osvestio sam koliko su ovakve stvari važne” – poručio je glumac svojim pratiocima i dodatno ih posavetovao: “Odmenite ih u njihovim svakodnevnim obavezama, kako bi imale vremena da odu na pregled. To je najmanje što možemo da uradimo za njih. A kada se vrate sa pregleda, iznenadite ih kolačima i cvećem. Šta vam teško?”

U okviru Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke i kampanje “Zato što ih volimo”, Stevan je želeo da pokaže koliko su važne podrška i ljubav u svim trenucima zajedničkog života, pa je na veoma poseban način istakao značaj brige o zdravlju. Naime, on je kod kuće obavio neke od dnevnih kućnih obaveza, kako bi inspirisao svoju suprugu Unu da odvoji vreme i ode na redovni pregled dojke.

U tome je izgleda i uspeo, jer je Una na svom Instagram profilu takođe podelila fotografije sa kolačićima koje je Stevan spremio, uz poruku za sve pratiteljke: “Dok on usisava kuću, odlazi u nabavku, sprema ručak, kupa bebu… dok on pravi kolače za vaš blog o kuvanju – vi idite na pregled.”

Una je dodatno istakla: “Verujem da ste već hiljadu puta čule zastrašujuće statistike. Godišnje se rak dojke dijagnostikuje kod više od 4000 žena u našoj zemlji, a njih 1500 izgubi ovu bitku. Ova poruka je utoliko značajnija jer je rak dojke izlečiv u 90% slučajeva ukoliko se otkrije na vreme.”

Kampanja “Zato što ih volimo” pokrenuta je u okviru Avon Akcije za borbu protiv raka dojke, a ciljevi kampanje ogledaju se u motivisanju čitavog društva da učestvuje u ohrabrivanju žena i podsećanju da su redovni pregledi od presudne važnosti, ali i u pružanju podrške ženama koje se već bore sa rakom.

Pored pokretanja kampanja za podizanje svesti o važnosti prevencije, Avon nastoji da u borbi protiv najčešćeg malignog oboljenja kod žena doprinese i podrškom projekata organizacija koje se bave problemom raka dojke, kao i obezbeđivanjem potrebne opreme.

Ovogodišnja donacija u okviru Avon Akcije za borbu protiv raka dojke, vredna preko 3,5 miliona dinara, nedavno je uručena Fondu B92, za nabavku više od 800 specijalnih ortopedskih grudnjaka namenjenih ženama koje su se suočile sa mastektomijom širom Srbije.

Podrži ih i ti! Zato što ih volimo!

https://www.avon.rs/bcc-advices

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.