MISTIČNA RUŠKA UPOZORAVA BIKOVE! Ako nastavite da se švalerišete po kancelariji crno vam se piše
Ilustracija, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA UPOZORAVA BIKOVE! Ako nastavite da se švalerišete po kancelariji crno vam se piše

Horoskop vas može podmladiti, ulepšati dan i obezbediti miran san

Objavljeno:

Horoskop za 07.09.2020

OVAN

Ovnovi, nailazite na prepreke, ograničenja, osećate se kao da se ceo svet urotio protiv vas, ali to je vaše prirodno stanje, tako da nema razloga da sebi dodatno otežavate život. Dok glumite žrtvu i svi su vam krivi, poradite na strpljenju i shvatite da niste bas uvek u pravu. Uzmite bolovanje, prijate vam.

BIK

Bikove čeka nova poslovna prilika, a oni umesto da pregovaraju oko plate i uslove rada, baciće oko na koleginicu/kolegu, što može vrlo lako da preraste u švalerisanje na poslu koje će se lako razotkriti i dovesti do drame i haosa. Osim toga bićete stalno u nekoj gužvi što vama stvara nelagodan osećaj, a može da dođe i do pada imuniteta, ali to je samo prolazna faza.

BLIZANCI

Blizanci, da vas pohvalimo, puni ste ideja i konačno ćete biti istrajni u realizovanju istih. Ne trčite pred rudu i vrlo ste požrtvovani. Međutim, na ljubavnom planu ređaju se neuspesi. Partner je nanjušio da nešto krijete, a vi naravno svojim hladnim i bezobzirnim ponašanjem ne dajete mu materijala da ostane sa vama u vezi. Poradite na imunitetu, neće vam škoditi.

RAK

Rakići, danas ste raspoloženi i nema oscilacija u ponašanju, za divno čudo. Partner vam titra i svu pažnju posvetio je vama, tako da ste mirni kao bubice. Vodite računa o ishrani, želudac vas ubija.

LAV

Lavovi ozbiljno razmišljaju o davanju otkaza i promeni profesije. Smučilo vam se da vam naređuju i tovare vas na poslu, vašem strpljenju došao je kraj. Partner vam je takođe dojadio, ali niste još uvek spremni da stavite tačku na klimav odnos. Muči vas glavobolja.

DEVICA

Okupirani poslom ne razmišljate o svom privatnom životu, što je za vas u neku ruku to i dobro. Partner je već navikao da bude u vašem životu zadnja rupa na sviralu, pa mu ni ne smeta vaše odsustvo. Smanjite nervozu utiče na lepotu.

VAGA

Vage, da li ste završile sa proslavom rođendana ili i dalje čekate pored telefona da vam se ljudi zahvaljuju što postojite? Vreme je da se trgnete i konačno rešite nagomilane obaveze, same neće nestati. Krenite u teretanu da izduvate svoj ego.

ŠKORPIJA

Surovi ste i niste spremni na kompromis! Da li mislite da će to neko da trpi, osim vaših ukućana? Saberite se i zaboravite na crne misli koje vas koče u ostvarivanju planova i želja. Vreme je da posetite spa centar ili psihijatra, na vama je da odlučite.

STRELAC

Strelčevi, stiže hladno vreme, a vi ste kao nikad spremni da sa splava uletite u kafanu! Iako su svi odavno digli ruke od izlaska sa vama, vi ne odustajete, prolanazite nove ljude, pozajmljujete novac i spremate se za feštu. Čuvajte jetru, neće se sama sačuvati.

JARAC

Ulazite u period teške depresije, nije vam do posla, nije vam do druženja, a šta biste vi? Odogovor na to pitanje verovatno nećete saznati samo, zato bi bilo dobro da porazgovarate sa nekim od poverenja ko će vas uputiti u dalji život.

VODOLIJE

Vodolijama je sve ravno do Kosova, nema stresa, nema sekiracije i vaša parola je: Sve se može kad se hoće! Međutim, partner traži dlaku u jajetu, pa vas redovno kritikuje i proziva za razne nebitne stvari, ne dajte se! Stomačne tegobe su prolazne.

RIBE

Iako nemate prebijene pare u džepu, živite za popuste i obilazite prodavnice i tržne centre kao da vam je poslednje. Nemate mira i muče vas poslovni problem, pa svoj ventil, upravo, pronalazite u šopingu. Partner vas zbog celokupne situacije kritikuje, ali vama to ne dolazi do mozga. Naspavajte se i dobro razmislite o svom klimavom finanskijskom stanju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.