PLATIO SAM DEVOJCI (36) SILIKONE I BRZO SE POKAJAO! Ceo odmor provela je u TOPLESU, a onda je usledio POTPUNI ŠOK
Skupo ga je koštalo, Foto: Profimedia

OBILO MU SE O GLAVU

PLATIO SAM DEVOJCI (36) SILIKONE I BRZO SE POKAJAO! Ceo odmor provela je u TOPLESU, a onda je usledio POTPUNI ŠOK

Meni se nisu previše svidele i plašio sam se da ih dodirnem kada imamo odnose - rekao je on

Objavljeno:

Zabrinuti muškarac obratio se Deidre koja pomaže čitaocima s ljubavnim problemima. Naime, devojci je za rođendan poklonio operaciju povećanja grudi, ali misli da će mu se obiti o glavu.

- Zajedno smo tri godine. Ja imam 47 godina, a ona 36. Dižem tegove i u formi sam. Ona ima dva sina i ćerku, a pre mene nije brinula o fizičkom izgledu. Počela je da ide u teretanu dok su deca u školi i izgubila je na kilaži. Pitala me bih li joj platio povećanje grudi za njen rođendan. Imam svoj biznis i razmazio sam je pa sam pristao bez puno razmišljanja - napisao je muškarac.

Iako je na konsultacijama s hirurgom izabrala manji implantat, u poslednji tren se predomislila i odlučila za veći. Brzo se oporavila od operacije iako je naposletku i ona bila šokirana veličinom grudi.

- Meni se nisu previše svidele i plašio sam se da ih dodirnem kada imamo odnose - rekao je on.

Otišli su na odmor u Grčku, gde je njegova devojka stalno bila u toplesu i osećala se sjajno. No, stvari su pošle po "zlu" kada su se deca vratila u školu.

- Druge majke su videle njene fotke na Instagramu i počele su da je ogovaraju. Čula je neke ružne komentare, a decu joj zbog toga zadirkuju u školi. Brinem se za nju jer više ne ide u teretanu i ne druži se s prijateljima. Nisam siguran šta da radim - zaključio je.

Stručnjak smatra da će njegova devojka uskoro postati depresivna te da bi joj trebalo reći da je zabrinut za nju i pitati je kako se oseća. Dodaje kako nema izgovora za zadirkivanje dece te da se obrate školi i prouče njihovu politiku protiv zlostavljanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / the Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.