OVU SU NAJOPASNIJI HOROSKOPSKI ZNACI: Ovnovi su "krimosi na ugovor", a RAKOVI PRAVE UBICE
ucenjivači ili plaćene ubice., Foto: Profimedia

Horoskop

OVU SU NAJOPASNIJI HOROSKOPSKI ZNACI: Ovnovi su "krimosi na ugovor", a RAKOVI PRAVE UBICE

Jeste li se ikada zapitali koji su to najopasniji horoskopski znakovi i za šta su sve sposobni? Ne brinite, osim što vam može reći koji su znakovi dobri u ljubavi i kompatibilni, isto tako, horoskop vam može reći koji su jedni od najopasnijih znakova i na šta su sve spremni

Objavljeno:

Rakovi su skloni nasilju u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, Bikovi najčešće rade sami i nikome ne govore o tome, a najviše vole poslove s malo rada, ali s velikom zaradom.

Jeste li se ikada zapitali koji su to najopasniji horoskopski znakovi i za šta su sve sposobni? Ne brinite, osim što vam može reći koji su znakovi dobri u ljubavi i kompatibilni, isto tako, horoskop vam može reći koji su jedni od najopasnijih znakova i na šta su sve spremni.

1. Ovnove privlači oružje

Ako se bave kriminalnim radnjama, najverovatnije to rade po ugovoru, odnosno drugi ih plaćaju za to, bilo da su uterivači dugova, ucenjivači ili plaćene ubice.

2. Lavovi su jako impulsivni pa su često prenagli

Nakon Ovnova, osobe rođene u znaku Lava spadaju među one koji najčešće nose ili poseduju oružje. Nisu im strane ni provale, a ni hakovanje. Problem je njihova impulsivnost, usprkos dobro razrađenom planu (ako im se da zamarati s detaljima), najčešće vrlo loše prođu jer ih činjenica da su uhvaćeni potpuno šokira pa brzo sve priznaju.

3. Blizanci su skloni prevari

Ako se i bave kriminalom, najčešće je reč o prevarama. Blizanci ne hodaju uokolo preteći pištoljem, njihovo su oružje lažna obećanja. Kada ih uhvate, svim se silama pokušavaju spasiti, makar i odavanjem imena pomagača. No čak je i tada moguće da lažu samo kako bi se izvukli.

4. Bik ne može odoleti novcu

Osobe rođene u ovom znaku obično su upletene u poslove koji podrazumevaju malo rada, a veliku zaradu, poput pranja novca i krađe. Najčešće rade sami i nikome ne govore o tome. Ako ih uhvate na delu, pokajaće se i pokušati izazvati milost.

5. Rakovi misle da su neki nasilje 'zaslužili'

Rakovi su skloni nasilju u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je reč o ubistvima iz strasti ili osvete i otmicama. Oni teško kontrolišu svoj temperament, pa su Rakovi u stanju ubiti svog šefa zbog otkaza. Kada ih uhvate, Rakovi deluju izgubljeno, no i dalje smatraju kako su njihove žrtve to 'zaslužile.'

6. Device sve pomno isplaniraju

Među pripadnicima zemljanih znakova, Device su najmanje sklone kriminalu. Ako se i uključe u mutne poslove, to će biti pomno razrađeno. Kao i drugi pripadnici zemljanih znakova, najskloniji su finansijskim prevarama. Zbog svega toga su Device kao kriminalci vrlo opasni. Oni se neće upuštati u sitne prekršaje. Ako već rizikuju svoju slobodu, to rade iz velike koristi ili radi slave.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.