MISTIČNA RUŠKA IMA LEPU VEST! Vodolije stižu rode! Prinova vas očekuje, lepe vesti!
Mistična Ruška, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA IMA LEPU VEST! Vodolije stižu rode! Prinova vas očekuje, lepe vesti!

Mistična Ruška danas vas ljuljuška samo da vi budete dobro i mirne glave a onda može i svet da stane

Objavljeno:

Horoskop za 30.09.2020

OVAN

Ovnovi su zauzeti danas jako svojim mislima i se*sualnim željama. Ne možete još da zaboravite burno veče. Susret je bio fatalan i vi ste zbunjeni šta vas je snašlo. Imate želju da se ponovi, ali teška je to priča. Vratite se na zemlju. Posao trpi. Mamurluk

BIK

Danas se ceo svet urotio protiv vas. Ne znate šta ćete od muke. Novac ne stiže ni onako kako ste planirali ni nikako. U dugovim do guše. Imate crne misli. Manite se ćorava posla nego se dohvatite posla. Bez kukanja, molim! Pojačana nervoza

BLIZANCI

Kada bi vas pitali nešto danas, vi ne biste znali kome šta odgovarate. Potpuna rascepljenost ličnosti. Gubite konce, već neko vreme, ali ovoga puta je sve otišlo predaleko. Na neke stvari ne utičete više. Besparica velika. Mučnina.

RAK

Vrlo ste staloženi i temeljni danas. Očekujte povoljne vesti na polju posla. Imajte strpljenja, za ukućane pogotovo. Oni najviše zavise od vas. Skuvajte im ručak po volji, namirite kako biste mogli sebi da se posvetite. Glavobolja

LAV

Nije vam lako danas, jer ste odlagali silne sastanke, danas je sve došlo na naplatu. Radnici čekaju na vas, očekuju planove, povećanje plate ali ništa od toga, sa vaše strane. Pazite kako ćete im te loše vesti saopštiti, ne piše vam se dobro. Povećani gasovi.

DEVICA

Loše varenje, loš san i još ukućani očekuju od vas pomoć. Sve vas danas nekako uhvatilo za gušu. Ok, nije smak sveta, ali počnite da rešavate jedno po jedno i ne zapostavljajte zdravlje, jer će vas to najskuplje koštati, ako ne povedete računa. Imate pojačanu, kiselinu, naročito danas.

VAGA

Kada pomislite da je kraj vašim problemima, eto ga novi, još veći i teži. Kako da se izborite sa tim aždajama, to je samo na vama, ali prihvatite da imate mogućnosti da rešite. Potpuno ste izgubili kompas ko ste i šta radite?Prizemnite se i ne bežite od problema. Jaka probava.

STRELAC

Svakoga dana lažete ljude, da ste dobro, da vam sve ide od ruke ali vi zaista želite da imate lažnu sliku u javnosti. Radije ćete živeti lažni sjaj i budete veliki u nečijim očima, nego piznati kakav ste luzer zapravo. Tuga zaista koliki ste paćenik. Prestanite da živite lažan život. Dosta je. Glavobolja.

JARAC

Au, kako vam život namešta prilike pa ovo je za nepoverovati. Kao da vas neko namešta baš tamo gde treba da budete. Nije vama lako, jer ne verujete da su vam ovakve prilike moguće. Svaka vam čast, samo neka vas sreća prati. Ne preterujte sa alkoholom.

VODOLIJE

Opa, ide prinova! Mislili ste da vam nije suđeno da ponovo zavolite, da upoznate pravu ili nekog pravog, ali sve je tu. Uskoro vam dolaze i rode u posetu, tako da stisnite se malo sa parama, trebaće vam za mnogo toga. Lepo ste raspoloženi.

RIBE

Lep dan danas, nije možda onako kako ste zamišljali, ali ipak vas je krenulo. Na poslu sve ide nekim tokom, nema povećanja plate ali svakako je sve u nekom redu. Samo vi niste u redu sa sobom. Pokušajte da budete manje čangrizavi i prepustite se životu. Glavobolja zbog lošeg varenja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.