MISTIČNA RUŠKA GOVORI ISTINU SLUŠAJTE JE! Bikovi otvorite dušu, kažite šta vas muči! Pući ćete od muke!
Mistična Ruška, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA GOVORI ISTINU SLUŠAJTE JE! Bikovi otvorite dušu, kažite šta vas muči! Pući ćete od muke!

Mistična vas čuje na daleko i uvek za vas tu je

Objavljeno:

Horoskop za 24.09.2020

OVAN

Budite kreativni danas, posvetite se vašoj dragoj. Izvedite je negde i budite samo njoj psvećeni. Znate da ova druga može da čeka, zapostavili ste zbog nje svoju bolju polovinu. Svakako vodite računa da vas ne otkrije vaša bolja polovina, jer u zvezdama vam se smeši razlaz. Strah od napuštanja.

BIK

Nije vam lako danas. Mislite na vaše porodične probleme. Previše utiču na vaš posao i to vam zamera šef. Stalno dolazite namrgođeni i to smeta vašim kolegama, jer su ubeđeni da imate nešto protiv njih. Otvorite im dušu, šta vas muči. Loše varenje.

BLIZANCI

Danas je dan po vašoj meri. Sedite na tremu vaše terase na selu i pijete aperitiv pred divan ručak. Sve vam se nekako namestilo, sve vam je potaman. Dugo ste se dvoumili da li je selidba za vas, ali eto i selo vam se smeši sada. Počeli ste sa dobrim izborima konačno. Dobar apetit.

RAK

Sve shvatate lično, jer vas muka stisla sa svih strana. Nemojte iskaljivati bes na druge, zato što vam nisu ovce na broju. Budite svesni da danas ovo što imate sve može nestati u jednom trenu. Zato budite optimistični i glavu gore. Što kaže ona pesma : Nije život jedna žena, što si glavo zamišljena! Glavobolja.

LAV

Prinova ili lepe vesti vam uskoro stižu. Kako su vam zvezde naklonjene ove nedelje, pa vi samo da stavite ruke u džepove i zviždućete. Nekako vam je sve lepo. Samo povedite računa na troškove, imaćete veliki minus na računu. Malo ste se zaneli zbog srećnih okolnosti. Ljubomora.

DEVICA

Kako da vam neko kaže da danas niste svoji? Zašto samo kukate kada ne vidite da vam je sve u redu. Izađite iz crnih misli, danas je vaš dan i ne davite okruženje, sa pričama da vas niko neće. Nećete vi vaše udvarače, niko vam nije kriv. što ste izbirljivi. Džangrizavost

VAGA

Kada bi vas pitali koji dan života najviše pamtite vi biste rekli današnji dan. Ovde vas na poslu svi vole. Imate i one koji vam podilaze, a vi uživate u tome. Nije vam lako zbog tolike popularnosti ali tražili ste gledajte. Partner vas gleda zaljubljeno. Vi samo cvrkućete. Ovaj dan je baš poseban. Gastritis.

ŠKORPIJA

Lukavi ste danas. Imate u planu da preveslate šefa za povišicu. Isplanirali srte svaki detalj, ali morate da budete svesni da to neće ići lako. Budite diplomatski nastrojeni, strpljivi i duhoviti. Šef voli vaš smisao za humor. Samo ne preterujte sa šalama na njegov račun , jer onda nema povišice sigurno! Trnci u dlanu.

STRELAC

Prekinite da se tvrdoglavite i da mislite da ste uvek u pravu, moguće je da će vas partner ostaviti upravo zbog toga. Tolerancija vam je nula, gubite živce a to će vam se obiti na kraju o glavu. Na poslu blagi napredak. Problem sa težinom.

JARAC

Rogati, tvrdoglavi, samoljubivi. Kako možete biti tako hladni? Zašto povređujete osobu koju najviše volite. Niste centar njenog univerzuma svaki dan, pa šta? Obratite pažnju koliko vas voli i ne dosađujte joj, ne varajte je, jer ako vas uhvati, ne piše vam se dobro. Nije vama lako sa vašim mozgom.

VODOLIJE

Ljubav nova na pomolu. Prestanite da konzumirate alkohol u neograničenim količinama. Nije više dobro, ni po vaše zdravlje, ni po okolinu. Ljudi neće da tolerišu vaše ponašanje, pod gasom. Pričate svašta. Pustite da vas ova ljubav pronađe, smanjite piće i dovedite se u red konačno. Problemi sa jetrom.

RIBE

Gunđate danas, gunđate. Ništa vam ne ide na ruku. Pa dokle više da se dajete na poslu kada to niko ne ceni. Ceo dan se vrtite po kancelariji i mislite kako da održite glavu iznad vode, a da se ne udavite u besu. Ljubav vam ide kako treba, zato će i posao da vam krene. Prestanite da hejtujete i sve će doći na svoje. Nesanica

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.