ZAŠTO U SRBIJI VELIČAMO MUŠKE DEBILE? Da li je realno da su nam moralna načela ostala negde u 1800 i nekoj godini?
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia, Dragan Kadić

DOSTA VIŠE!

ZAŠTO U SRBIJI VELIČAMO MUŠKE DEBILE? Da li je realno da su nam moralna načela ostala negde u 1800 i nekoj godini?

Cela ova ujdurma oko Ljupke Stević i njenog ljubavnika generala podigla je veliku prašinu u Srbiji, žene su se podelile na one koje podržavaju pevačicu i javno govore kako je trebala i gore stvari da mu uradi, a muškarci su uglavnom u fazonu "Bravo generale majstore"

Objavljeno:
Natalija Atanacković

Čekajte ljudi, meni ovde nešto nije jasno...čuj nešto, svašta...

Dakle drage moje dame, žene, devojke, preljubnice ili ne, ako već pričamo o ženskoj solidarnosti onda smo davanjem podrške Ljupki na krivom putu odmah to da razjasnimo. Ljupka je 10 godina bila u vezi sa OŽENJENIM muškarcem koji ima decu, dakle ponoviću SVESNO je bila u vezi sa takvim čovekom, a onda joj je posle kriv đavo što je varao i zamislite nije je oženio! A očigledno nije razmišljala da upravo ona jednoj ženi 10 godina nanosi bol, ženi koja mora da gleda novinske članke i snimke svog muža sa ljubavnicom kako se šepure po primorju i ko zna gde i da sve to krije od dece. Drage dame, podrška drugoj ženi ja da ne uzimaš tuđe jer ni tvoje nikad biti neće. Ne znam samo kako to do sada nije jasno?

Ovo je ipak neka druga tema, pa ne želim da pišem o Ljupki i njenim izborima, to je nešto drugo. Ovde su tema muškarci u Srbiji. Ne znam za vas, ali čitajući komentare i slušajući ljude u prolazu shvatam da je velika većina u fazonu "Bravo generale", ako si kad možeš, ma treba njih još 20 da *******. Mhmmm, dakle tu smo.

foto: Printscreen/Instagram

Dakle, dok je u Srbiji potpuno normalno za muškarce da varaju javno svoje žene, da žive u bigamiji, koja je ako niste znali ZABRANJENA, ali to izgleda niko ne šljivi, pa imamo generale koji pored žene imaju devojke, pored devojaka ljubavnice, pored ljubavnica "kombinacije". Imamo i političare koje ne želim da imenujem koji se pored svoje žene javno eksponira sa "devojkom" priča o njihovoj vezi i ljubavi, a ženu mu nikad niko ne pominje, kao da je to potpuno normalna stvar. E pa nije normalna stvar!

Dokle ćemo da žmurimo na razne Slobe, generale i slične im, da im dajemo podršku i vičemo "Ako brate, zaslužile su, samo cepaj dok možeš", da li možete da zamislite obrnutu situaciju? Da mi žene poludimo, batalimo decu, kuću, vas muškarce, pa počnemo da muvamo frajere 20 godina mlađe i zvanično ih pored vas živih predstavljamo kao momke? Možda čak i verenike, što da ne? Da se šetamo sa njima, vodimo ih u kafiće i restorane gde i vi idete, predstavljamo ih našim zajedničkim prijateljima i porodici? Verujem da bi crna hronika bila prepuna, a žene bi mahom nestajale i ko zna šta još...

foto: Profimedia

Ovo nije 1800 i neka godina da žene nemaju ista prava kao muškarci, imamo ih, ali za razliku od vas mi ne funkcionišemo samo po animalnom instinktu, mi čuvamo porodicu, mi vas ne sramotimo, mi vas ne "bolimo". Kada sledeći put kažete svom "bratu" da je car jer sve te žene postiže da namiri, razmislite samo da vaša žena to vama radi? Dakle, žene imaju ista prava, a opet kažu da nismo za neke visoke funkcije i velike obaveze jer nam se ćud menja u "onim" danima, imamo mnogo obaveza oko dece pa ne stižemo sve, a kako bi bilo da vi sve to malo radite kao i mi, možda ne biste imali vremena da se okrećete za svakom sojkom koja je podigla rep?

Ne, nisu oni velike "baje" i šmekeri, oni su nesigurni i iskompleksirani muškarci koji ne znaju da cene ono šta imaju, ako vam se ne sviđa - razvod pa neka vam kuva i sprema ona kojoj plaćate nokte i silikone, a nas lepo pustite da uživamo u životu i ako treba same sebe osramotimo, ne trebate nam još i vi za to.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.