LIK SA SLIKE JE NAJTRAŽENIJI ČOVEK NA PLANETI! Uhvatio je  GLUMCA u krevetu sa svojom ŽENOM i uradio neviđenu STVAR
Podsetimo, 27- godišnja Nikol udata je za 68-godišnjeg ugostitelja Rolanda Marija, a imaju i sedmogodišnjeg sina, Foto: Profimedia

Holivud

LIK SA SLIKE JE NAJTRAŽENIJI ČOVEK NA PLANETI! Uhvatio je GLUMCA u krevetu sa svojom ŽENOM i uradio neviđenu STVAR

Nikol je navodno u otvorenom braku sa Rolandom Marijem. Mari i Bred Pit su bliski prijatelji i Mari je, kako pišu tabloidi, upoznat sa celom situacijom i ne smeta mu

Objavljeno:

Nova ljubav Breda Pita, Nemica Nikol Poturalski, glavna je tema svetskih medija, naročito nakon što se saznalo da je lepa manekenka već u braku.

Podsetimo, 27- godišnja Nikol udata je za 68-godišnjeg ugostitelja Rolanda Marija, a imaju i sedmogodišnjeg sina. Mediji tvrde da su se Pit i Nikol upoznali upravo u restoranju njenog supruga, te da se on istog trenutka zaljubio u ovu fatalnu lepoticu.

foto: Profimedia

Bred se navodno na prvi pogled zaljubio u lepu brinetu, a u Berlinu je u to vreme bio zbog promocije filma "Bilo jednom u Holivudu". Manekenka je nekoliko nedelja kasnije otišla na poslovni put u Los Anđeles i ponovo su se našli, a kasnije su ih uhvatili zajedno i na koncertu Kanjea Vesta.

foto: Profimedia

Nikol je navodno u otvorenom braku sa Rolandom Marijem. Mari i Bred Pit su bliski prijatelji i Mari je, kako pišu tabloidi, upoznat sa celom situacijom i ne smeta mu.

Tabloidi pišu da Mari ne samo da je srećan u otvorenom braku sa Nikol, već ju je on i spojio sa Bredom Pitom.

foto: Printscreen Vine

- Oni su u braku, ali može se reći da je to otvoren brak. Roland je filozofski nastrojen čovek, bio je u braku nekoliko puta i ima petoro dece. Ne želi u svom životu nikakvu negativnost niti ljubomoru - kaže tabloidima izvor blizak ovom bračnom paru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blicžena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.