DORUČAK OTKRIVA VAŠE SKLONOSTI: Ukoliko vam je OVO na stolu, najbolji ste u SE*SU
Doručak, Foto: Profimedia

Dobro Jutro

DORUČAK OTKRIVA VAŠE SKLONOSTI: Ukoliko vam je OVO na stolu, najbolji ste u SE*SU

Osobe koje jedu bananu, uglavnom su pod stresom, dok oni koji doručkuju jogurt i bobičasto voće, uglavnom su previše emotivni. Čak 53 posto Britanca se složilo da je doručak najvažniji obrok u toku dana

Objavljeno:

Da li ste znali da doručak može da odredi vaše osobine?

Izbor doručka, prema najnovijim naučnim istraživanjima pokazuje kakva ste zaista osoba. Da li spadate u grupu zabavljača, onih koji zarađuju pare, dobrih prijatelja ili onih koji su dobri u krevetu.

Prema najnovijim istraživanjima, osobe koje za doručak jedu kikiriki puter, spadaju u grupu savršenih ljubavnika. Dok oni koji ujutru vole marmeladu spadaju u grupu načitanih, a osobe koje samo popiju čaj, imaju sve izglede da zarade puno novca.

U istraživanju je učestvovalo 2.000 ljudi, a svako od njih je morao da opiše svoje najbolje osobine, kako bi istraživači mogli da ih uporede sa obrokom koji su pojeli ujutru. Najveći broj ljudi se pokazao "Boemski", delimično zbog bele čokolade koju pojedu ujutro, dok oni koji piju čaj, pokazali su rezultate da zarađuju godišnje preko 100 hiljada funti.

Osobe koje jedu bananu, uglavnom su pod stresom, dok oni koji doručkuju jogurt i bobičasto voće, uglavnom su previše emotivni. Čak 53 posto Britanca se složilo da je doručak najvažniji obrok u toku dana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Magazin.novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.