OVA 3 ZNAKA SU NAJLEPŠA U HOROSKOPU: Da li ste i vi rođeni pod LEPOM ZVEZDOM?
Najlepši znakovi Horoskopa, Foto: Profimedia

ODMAH PROVERITE

OVA 3 ZNAKA SU NAJLEPŠA U HOROSKOPU: Da li ste i vi rođeni pod LEPOM ZVEZDOM?

Ovo su najlepši znakovi horoskopa

Objavljeno:

Zvezde i mesec rođenja mogu uticati na lepotu osobe. I nije reč samo o fizičkom izgledu nego i o karakternim osobinama koje ljude čine privlačnim i lepim.

Ovo su najlepši znakovi horoskopa.

VAGA

Ovim znakom vlada planeta Venera i zahvaljujući njenom uticaju, Vage imaju najlepšu fizionomiju u čitavom zodijaku. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak. Oči su im radoznale, izazovne, zagonetne. Vaga vodi računa o eleganciji, pazeći da ostavi dobar utisak u svakoj prilici. Njihov najveći adut su leđa, koja su uvijek ispravljena.

foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Škorpije, kao i Vage, imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i jakoj vilici. Oči su im velike i često hipnotišuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija, a telo vitko, iako nemaju izražene mišiće. Njihovo najsnažnije oružje je svakako prodoran pogled na koji niko ne može da ostane ravnodušan.

foto: Pixabay

JARAC

Ovaj zimski znak ima najzgodnije telo. Lice im je izraženo, a oči velike i često sive, zelene ili plave. Zbog mirnog pogleda i izraženih očiju deluju poput sanjara. Na njima se ističu i duge i lepo oblikovane noge koje su i njihov najveći adut.

Bonus video:

(Espreso / Žena Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.