OSLONITE SE NA INTUICIJU: Izaberite sveću i testirajte kako se nosite sa problemima u životu
Sveće / Ilustracija, Foto: printskrin

zanimljivo

OSLONITE SE NA INTUICIJU: Izaberite sveću i testirajte kako se nosite sa problemima u životu

Izaberite sveću koja vas najviše privlači

Objavljeno: 18:21h

Ovaj test reći će vam kako se trenutno osećate i kako da prevaziđete probleme u životu. Potrebno je samo da izaberete svijeću koja vam se najviše dopada, ili bar onu koja vas najmanje nervira.

Izaberite sveću koja vas najviše privlači

foto: printskrin

2. Crna

Mnogi misle da je crna boja zla. Međutim, crna zapravo prikazuje snagu upokojenih, a ne njihove zle namere. Zbog njihove snage, crne sveće se pale u teškim periodima, poput onih koje možda trenutno prolazite. Pokušajte da iskoristite tu energiju.

3. Ljubičasta

Ljubičasta boja podiže energiju i priziva dobre vibracije. Ako se osjećate loše ili iscrpljeno, ljubičasta svijeća može vam pomoći da povratite energiju i podignete samopouzdanje.

4. Bela

Bela boja simbolizuje čistotu duše i reflektuje lunarnu energiju. Ako ste nju izabrali, moguće je da vam nedostaje jasan putokaz u životu. Ona vam može razbistriti misli, pružiti osjećaj čistote i pomoći da pronađete svrhu. Ukoliko vam je potrebno da preispitate sebe i svoje postupke, ova je odličan izbor za to.

5. Plava

Plava boja predstavlja našu fiičku snagu i potrebe. Ona pomaže da stabilizujete svoje raspoloženje,prenosi Megakviz. Ako je vaše srce povređeno, plava boja može pomoći da stvorite dobru i zaceljujuću atmosferu koja vam je potrebna da se oporavite.

6. Zelena

Zelena je boja povezana sa srčanom čakrom. To je zemljana boja, povezana sa srcem i sa prirodom. Savršen je izbor za vas ukoliko se osećate odvojeno od čitavog sveta i života uopšte.

7. Žuta

Žuta je boja komunikacije, unutrašnjeg mira i razmišljanja. Podstiče moždanu aktivnost i energiju i odličan je izbor kada teba nešto novo da naučite i unapredite svoje znanje.

8. Crvena

Crvena boja je odličan izbor ukoliko važem životu nedostaje strasti, vatrenosti i hrabrosti. Birajte je u onim vremenima kada vam je potrebna promena. Ključna je kada vam je potrebno da se osetite živim i voljenim.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/NOVABA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.