“It is nice to feel needed... It is better to feel Wanted!” Predstavljamo vam novi regionalni brend
Novi brend, Foto: Shutterstock

UVERITE SE SAMI

“It is nice to feel needed... It is better to feel Wanted!” Predstavljamo vam novi regionalni brend

Uvek će sa vama deliti vesti i novitete

Objavljeno:

Wanted! je novi regionalni brend. Dolazi sa planom da bude ugraviran u karakter svake devojke koja želi nešto više. Bez obzira na to gde je odrastala, koliko je puta prolazila kroz teatarske doživljaje životnih scena ili samouverenim držanjem osvajala sve što je okružuje.

Wanted! ima svoj cilj. Žele da se zajedno sa vama zabave. Svaki dan, bez zadrške. Zato na svojevrstan način plasiraju teme o poznatima, modi, lepoti, lokalnim stvaraocima, umetnosti i novom talasu kulture.

Ušunjaće se u živote poznatih lica. Direktno, ali nekada i bez kucanja na vrata. I oni želie da čuju njihove ljubavne priče. Avanture koje nikada neće zaboraviti. Životne izazove. Što da ne i kontroverze, koje su plaštom zaborava želeli da sakriju.

Style is a way to say who you are without having to speak. Ovu istinu prenose i na sve fashion entuzijaste. I za one koji to žele da budu. Wanted! modu pratiće i fenomenološke teme. Predlozi, saveti i njihovi izbori najboljih modnih komada, takođe. Novitete u vrlom modnom svetu ispisuju autentičnim i originalnim tonovima modnih maestra.

Uvek će sa vama deliti vesti i novitete iz beauty industrije. Samo vama će pokazati najbolje lokalne i strane editorijale potpisane imenima najboljih fotografa. Biraju najbolje beauty kolumne, a zaviriće i u beleške najiskusnijih make up eksperata iz regiona i sveta.

Wanted! je u centru informacija. Analiziraju socijalna dešavanja, ljudske priče i teme koje menjaju svet. Fotografije koje ih prate donose osećaj prisutnosti. Bude emociju i kreiraju stav. Predstavljaju provokaciju. Ulaze u aktuelnost. Objektivno informišu.

Lokalna kreativna zajednica zaslužuje njihovu podršku. Njihov fokus su ljudi inspiracije, kreacije, entuzijazma. Podržavajući lokalne umetnike, podržavaju i naše društvo. Predstavljaju lokalno stvaralaštvo iz oblasti mode, dizajna, umetnosti, muzike, filma, pozorišta, arhitekture, lepote. Wanted! je destinacija “worldwide” umetnosti i kulture.

Sve ovo donose samo za vas. Vas žele u prvom redu. Tea, Ivana, Sofi, Nataša, Vanja, Tamara, Jelena, Tića i Igor izlaze na pozornicu. I poručuju: Kreiramo sadržaj koji budi optimizam i inspiraciju. Bodrimo, motivišemo i informišemo. Mi smo iskreni. Maštoviti. Odlučni. Lokalni.

Dobro došli u Wanted!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.