AKO IMATE OVO U VAŠEM DOMU, DONEĆE VAM VELIKU NESEĆU: Odmah je izbacite, može biti u bilo kojoj prostoriji!
Pregorelu sijalicu odmah promenite, Foto: Profimedia

VODITE RAČUNA

AKO IMATE OVO U VAŠEM DOMU, DONEĆE VAM VELIKU NESEĆU: Odmah je izbacite, može biti u bilo kojoj prostoriji!

Pregorela sijalica ili pokvareno svetlo akumulira pozitivnu energiju, što vas čini zdravstveno slabijim,a osim toga privlače se i veoma loše stvari

Objavljeno:

Prilaz vratima vaše kuće treba da bude dobro osvetljen jer vam to donosi energiju koja vas čini zdravim i vitalnim, tvrde feng šui stručnjaci. Objašnjenje je da se pregorela sijalica ili pokvareno svetlo akumulira pozitivnu energiju, što vas čini zdravstveno slabijim, a osim toga privlači se i loša sreća, a time pljačkaše, razne nezgode ili mentalne poremećaje.

Zagovornici uređenja doma i života po principu feng šujija ističu da je najbolje da steknete naviku da pregorelu sijalicu odmah promenite i da ne odlažete da zovete električara da vam opravi ukoliko vi niste u mogućnosti.

Postoji još jedna važna stvar kada je u pitanju svetlo ispred ulaznih vrata stana ili kuće - držite sijalicu upaljenu bar nekoliko sati kako bi svetlost zadržala dobre vibracije, a to se posebno preporučuje onima koji žive u suterenima ili stanovina bez prirodnog osvetljenja.

Bonus video:

( Espreso.co.rs / Alo.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.