UTRLJALA JE OVO U STARE PATIKE I SADA IZGLEDAJU KAO NOVE: Jeftino je i svi to imamo u kupatilu! (VIDEO)
Rezultat je sjajan!, Foto: Youtube printscreen

ISPROBAJTE!

UTRLJALA JE OVO U STARE PATIKE I SADA IZGLEDAJU KAO NOVE: Jeftino je i svi to imamo u kupatilu! (VIDEO)

Pre nego što svoje bele patike bacite u smeće jer izgledaju sivo i neugledno, probajte ovaj trik

Objavljeno:

Kada proleće pokuca na vrata, par snežnobelih patika je sve što vam treba da biste i službeno zaključili sezonu čizama i kaputa.

Eh, ali loša je strana bele obuće to što se neverovatno brzo i lako prlja.

Iako na tržištu postoji doista velika ponuda proizvoda za izbjljivanje i uklanjanje mrlja, oni baš i ne uspevaju temeljito skinuti svaki trag blata i prljavštine. Pre nego što svoje bele patike bacite u smeće jer izgledaju sivo i neugledno, probajte ovaj trik sa zubnom pastom.

Jutjuberka Fejt Čapel pokazala je trik na delu u jednom od svojih videa i rezultat nije izostao. Običnu pastu za zube ona je utrljala četkicom u svoje bele patike i oduševila se. Patike su ponovno zabljesnule kao nove!

Ali, pre tretmana zubnom pastom, patike je potpila u toploj vodi s malo deterdženta za veš. Zatim je kompletnu površinu patika premazala pastom za zube. Pritom savetuje da ćete bolji rezultat postići ako koristite pastu za izbeljivanje zuba. A nipošto ne upotrebljavajte obojenu pastu jer bi vam mogla ostaviti mrlje na obući.

U čemu je fora sa zubnom pastom? Većina njih sadržava sodu bikarbonu, koja deluje kao abraziv i pomaže ukloniti mrlje baš kao što to čini i na vašim zubima. Nakon tretmana pastom, Fejt svoje patike potopi u kantu s izbeljivačem i ostavi ih šest sati. Na kraju ih opere u veš mašini za završni učinak, prenosi Mirror.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.