5 feng šui trikova uz pomoć kojih ćete se obogatiti!

BOGATSTVO NA DOHVAT RUKE

5 feng šui trikova uz pomoć kojih ćete se obogatiti!

Verovanje kaže da drevna kineska veština uređivanja prostora može da vam pomogne u unapređenju mnogih životnih aspekata
Objavljeno:

Ukoliko želite da ojačate svoju finansijsku situaciju, možda bi trebalo da probate da u svom životnom prostoru napravite sledeće izmene: 1. Ne koristite simbole vode u domu - Cevi koje cure znak su da vam novac izmiče iz ruke - reči su eksperta za feng šui Karen Rauh Karter. Kako kaže, da biste pojačali svoj bankovni račun, potrebno je da popravite sve vodovodne instalacije, te promenite ustajalu vodu u vazama za cveće.

2. Unesite što više biljaka - Da biste napredovali u životu, važno je u svom domu napraviti živ, zdrav i inspirišući prostor, bez nereda - upozorava još jedna feng šui profesorka Laura Benko. Nered smeta slobodnom protoku energije, zbog čega ukućani mogu da se ulenje. Neiskorišćeni prostor najbolje je iskoristiti ubacivanjem biljaka i cveća, kao i redovnim provetravanjem.
3. Ukrasite sve u bojama bogatstva Boja ima veliki uticaj na raspoloženje. Crvena je najmoćnija, te i ne čudi što slavne ličnosti hodaju po ovakvom tepihu na svojim premijerama. Ukoliko želite da privučete novac u svoj život, dekorišite stan u crvenoj, zelenoj i ljubičastoj boji.
4. Kuhinja mora da bude besprekorno čista - Vaša kuhinja je direktno povezana sa privlačenjem novca - kaže feng šui savetnica Suzan Mecger. Frižider i špajz moraju da su dobro organizovani, uredni, te puni sveže hrane. Rerna mora da bude čista, a svaka ringla da radi. Podrazumeva se i da trpezarija mora da se sija.
5. Bacite stare stvari Kako biste dobili nova(c) bogatstva, potrebno je da se rešite starih stvari koje vam više ne koriste. Dakle, stari telefoni, daljinci, ukrasi i uspomene... U đubre! Logika je da ukoliko nešto ne koristite, verovatno vam nije ni toliko važno, dakle ni potrebno. Oslobodite mesto u domu za ulazak nove energije koja će vam doneti prosperitet!
(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.