Profesionalci sa polica dm drogerija vam pomažu da imate kosu iz snova!
Ilustracija, Foto: DM Promo

VRHUNSKI

Profesionalci sa polica dm drogerija vam pomažu da imate kosu iz snova!

Ovi proizvodi su provereni

Objavljeno: 12:09h

Da bi vaša kosa bila zdrava i imala neodoljiv sjaj, neophodno je da se pravilno neguje. To ne mora da podrazumeva redovan odlazak u frizerski salon jer savršen izgled, volumen i jačinu vašoj kosi možete da pružite i u sopstvenom domu. Za još efikasniju i kvalitetniju negu kose na raspolaganju su vam i proizvodi za profesionalnu negu koje koriste i najbolji frizeri na svetu, a vama su nadohvat ruke i to u omiljenoj dm drogeriji!

OSMO je čista desetka za vašu kosu!

Lako je Britankama da imaju negovanu kosu kada mogu da se oslone na OSMO koji im pruža veliki broj linija proizvoda za profesionalnu negu kose. Sada i vi možete da uživate u blagodetima ovih proizvoda – potrebno je samo da ih potražite u određenim dm drogerijama. Šamponi i maske koje eliminišu neželjene žute tonove, sprejevi za raskošne kovrdže i tretmani sa čak 10 efekata učiniće vašu kosu bujnijom i sjajnijom, a pre svega hidriranom.

Miris prirode na vašoj kosi

Od onih ste koji pažljivo čitaju deklaracije proizvoda ne bi li se uverili u postotak prirodnih sastojaka u sastavu? Onda će vas obradovati činjenica da brend Lafy sadrži aloe veru, proteine pirinča i pšenice koji u kombinaciji sa pantenolom i uljima argana i lešnika potpuno oporavljaju kosu i čine je neodoljivom. Bićete bez brige i na suncu, jer Lafy, takođe, štiti vašu kosu od UV zraka i dodatno je hidrira.

Uverite se u čudotvorni efekat puževe sluzi, moringe i argana!

Možda Korejke primenjuju više koraka u nezi kose, ali njihov način nege važi za jedan od najtemeljnijih i najefikasnijih. Upravo zato su i proizvodi koje koriste dodatno obogaćeni egzotičnim sastojcima poput proteina svile, moringe, ulja argana i drugih, koji pružaju dodatnu negu i obnavljaju kosu čineći je mekom i lepršavom. Za svega 50 sekundi, čudotvorni tretman, obnoviće vašu kožu i vratiti joj prirodan sjaj! Ne morate odlaziti u Koreju da biste nabavili te proizvode, dovoljno je samo da potražite La’dor ekskluzivno u određenim dm drogerijama.

foto: Promo

Kada se nauka umeša u sastav proizvoda

Začudilo bi nas da se do sada niste upoznali sa Keune brendom koji, takođe, raspolaže širokim spektrom proizvoda za profesionalan tretman vaše kose. Nauka je umešala prste i omogućila da Keune ima rešenje na skoro svaki problem koji imate sa kosom. Bilo da je vašem korenu kose potrebna dodatna nega, želite da očuvate boju ili pak da je zaštitite prilikom stilizovanja fenom, figarom ili peglom za kosu, svoje saveznike potražite među Keune proizvodima sačinjenim od vrhunskih sastojaka!

Šta je to što kosu Italijanki čini tako zanosnom?

Priznajte da ste se nebrojeno puta zapitali kako Italijanke imaju lepršavu kosu koja privlači sve poglede? Tajna je u brendu Yellow kompanije Alfaparf Group koja je italijanski broj 1 u proizvodnji profesionalne kozmetike za kosu. Možete izabrati jednu od dve varijante – liniju koja sadrži vitamin E iz zelene kafe i proteine aloe vere za oblikovanu kosu tokom celog dana i liniju koja oporavlja oštećenu kosu i pruža joj zaštitni sjaj. Po svemu sudeći, bitno je da kosi pružite kompletnu negu - kako drugačije nego posetom dm drogeriji i uživanjem u velikom izboru proizvoda za profesionalnu negu kose.

Kosa kao asocijacija na lepotu!

Da li ste znali da kompanija koja stoji iza brenda Lakme za svoje preparate koristi najbolje sirovine iz organske kulture i proizvodi ih samo u jednoj fabrici, čime se garantuje isti kvalitet u svim zemljama? Priznaćete da bi bilo skroz amaterski ne probati Lakme proizvode za profesionalnu negu kose i uveriti se u jedinstveni ugođaj koji će pružiti vašoj kosi! Zato ih potražite u određenim dm prodajnim objektima.

Verujemo da jedva čekate da se iznova zaljubite u svoju bujnu kosu i neprestano uživate u osećaju poput onog koji imate kada izađete iz najboljeg frizerskog salona. Uverite se u vrhunske brendove za profesionalnu negu kose koji se nalaze na policama dm drogerija i iskoristite popust od 30 posto na čak 200 proizvoda koji traje do kraja maja.

Idealna nega kose je zaista tako jednostavna i lako dostupna!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.