NEVEROVATAN TRIK ZA ČIŠĆENJE DRVENIH PODOVA: Pomešajte ova tri sastojka iz KUHINJE i blistaće!
MASLINOVO ULJE, Foto: Profimedia

FANTASTIČNO

NEVEROVATAN TRIK ZA ČIŠĆENJE DRVENIH PODOVA: Pomešajte ova tri sastojka iz KUHINJE i blistaće!

Pod vam nikada ne izgleda sjajno čak i kada ga detaljno operete?

Objavljeno:

Pod vam nikada ne izgleda sjajno čak i kada ga detaljno operete? Jedna majka otkrila je u Facebook grupi kako joj je to ipak uspelo.

U Facebook grupi 'Cleaning Tips & Tricks' jedna mama je otkrila svoj pomalo neverovatni proizvod koji koristi kako bi joj drveni podovi blistali, a to je to maslinovo ulje. U objavi je napisala kako joj je trebalo nešto što bi joj 'odvratilo pažnju' dok je bila u karantinu, pa je odlučila očistiti podove, a rezultati su bili impresivni.

1 / 1 Foto: foto: Facebook

Umesto da je koristila tradicionalna sredstva za čišćenje, prešla je na ormariće s hranom i pronašla idealno prirodno sredstvo za blistave podove koje svi imamo kod kuće

. - U današnjem izdanju 'O dragi Bože, tako mi je dosadno i moram nečime odvratiti pažnju', otkrila sam trik za sjajne podove. Ribala sam pod rukama i nogama, a zatim sam ih kružnim pokretima osušila peškitom od mikrovlakana - napisala je u objavi.

Sredstvo s kojim je ona prala pod sastoji se od vruće vode, limunovog soka i maslinovog ulja. Njen genijalan savet ubrzo je skupio stotine lajkova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.