ŠTA SE DESI KAD PRETERATE SA KREMOM ZA SAMOPOTAMNJIVANJE: Satima ćete se smejati ovoj devojci (FOTO)
ilustracija, Foto: Profimedia

HIT

ŠTA SE DESI KAD PRETERATE SA KREMOM ZA SAMOPOTAMNJIVANJE: Satima ćete se smejati ovoj devojci (FOTO)

U samo sat vremena, krema se primila za njenu inače svetlu boju kože i postala je tamnosmeđa.

Objavljeno:

To da kreme za samopotamnjivanje nije baš najjednostavnije naneti, uverila se jedna devojka koja je htela da bude tamnoputa, a na kraju se morala "kupati" u izbeljivaču, prenosi Daily Mail.

Kelsi Čambers (19) iz Njukasla u Ujedinjenom Kraljevstvu kupila je kremu za samotamnjenje Darker Than Dark, za koju se smatra da je jedna od najtamnijih na tržištu. Htela se malo razveseliti tokom izolacije te je mislila kako će dobiti osunčanu i preplanulu boju kožu, ali je gadno pogrešila.

Nakon što je nanela kremu, ostavila ju je da deluje sat vremena. U samo sat vremena, krema se primila za njenu inače svetlu boju kože i postala je tamnosmeđa.

foto: Facebook printscreen

Nakon nekoliko neuspelih pokušaja da opere kremu sa sebe, odlučila se za kupku kojoj je dodala nekoliko kapi izbeljivača te napokon uspela maknuti višak boje.

- Mrzim da budem bleda, a s tamnijim tenom odeća izgleda bolje. Kada sam shvatila da sam toliko crna, smejala sam se satima. Jednostavno sam bila u šoku. Nisam nameravala napustiti kuću izgledajući tako. Samo sam se morala prati dok ten nije počeo izgledati prirodno - ispričala je Kelsi.

Iako stručnjaci ne preporučuju korištenje razvodnjenog izbeljivača bez savetovanja s dermatologom, u njenom slučaju itekako je pomogao. No ovaj incident nije zaustavio Kelsi da ponovno koristi kremu za samopotamnjivanje.

- Još uvek je koristim, ali ne u tolikoj količini pa se nanosi puno bolje - rekla je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.