REZULTATI SUPROTNI SVIM ISTRAŽIVANJIMA: Astrolog tvrdi da je predvideo budućnost korone, evo šta nas čeka
Astrolog predviđa šta će se desiti sa pandemijom korona virusa, Foto: Youtube printscreen/Arik Xander

astrologija

REZULTATI SUPROTNI SVIM ISTRAŽIVANJIMA: Astrolog tvrdi da je predvideo budućnost korone, evo šta nas čeka

Zanimljivo je videti količinu povezanosti koju naša kolektivna svest ima sa opstankom- kaže Ksander

Objavljeno: 20:43h

Astrolog Arik Ksander tvrdi da je preko astrologije uspeo da previdi budućnost pandemije korona virusa. On je došao do rezultata koji su kontradiktorni naučnom istraživanju.

- Korona virus se ogleda kod mnogo planeta u znaku Jarca – napisao je na svom blogu Astrological Wellness i dodao:

- Vidim Južni čvor kolektivne svesti, koji predstavlja našu celokupnu sudbinu, a koji je povezan sa Venerom, vazdušnom planetom gasa, a Jarac je znak patnje i materijalnog mraka. Jarac je 11. astrološka kuća celokupnog, što dalje spaja strah (Jarac) i virus.

Stručnjak za astrologiju je dodao da je Neptun, planeta koja ima veze sa infekcijom, u "prvoj kući tela", što takođe ukazuje na fizičke simptome.

- Kentaur i crni mesec su u drugoj kući novca, kao i Uran. Ono što zaista vidim je kolektivna uznemirenost između ekonomije i novca.

Kao dodatak ovome, Severni čvor je u znaku Raka, a koji predstavlja znak izlečenja i zaštite, takođe se može zatvoriti.

SAD, država u znaku Raka koja se zatvorila u odnosu na ostatak sveta, znak je panike i pripreme za "apokalipsu", tvrdi Ksander.

- Zanimljivo je videti količinu povezanosti koju naša kolektivna svest ima sa opstankom i kako se taj obrazac pretvara u borbu i put koji vodi do nasilja i straha od nedostatka resursa – napominje Ksander i smatra da ovo može pomoći u borbi protiv pandemije:

- Moramo da upotrebimo Mesec u Vodoliji kako bismo uravnotežili čvorove, time što će se ljudska rasa povezati srcem i umom, a ne izolovati i preći u stanje panike. Saturn želi da popravimo svoju kolektivnu svest, a to se odnosi na lošu upotrebu novca širom sveta.

Astrolog veruje da u svetu previše vlada materijalizam, komfor i lenjost, pa nam treba vazdušni element kako bi to "očistio i oduvao". On tvrdi da su materijalne stvari napravile ovaj haos i da će se to najviše odraziti na svetsku ekonomiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.