Da li je vaš pas zlopamtilo i jedva čeka da vam se osveti? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

NAJBOLJI ČOVEKOV PRIJATELJ

Da li je vaš pas zlopamtilo i jedva čeka da vam se osveti? (FOTO) (GIF)

Da li vaše staro dobro momče možda kuje hladnu zaveru, ili će vam do kraja života boti odan i veran?
Objavljeno:

Imate psa, čitav život ste zajedno i volite ga kao člana porodice, što on zapravo i jeste. Rastopićete se: 17 najlepših fotografija pasa sa bebama (FOTO) Ipak ponekad vas dočeka neka zvrčka sa njegove strane, tako da morate da se zapitate da li je vaš ljubimac zlopamtilo koje vam se s vremena na vreme sveti. Da li je vaš pas u stvari izdajica?

foto: Tumblr
Izdaja je čest događaj u ljudskim životima i treba znati oprostiti i drugima i sebi. Katkad je to teško, ali vredi pokušati.
foto: Profimedia
Psi su po svojoj naravi u velikoj meri zavisni od ljudi i baš kao deca se oslanjaju na ljudsku podršku, posebno u urbanim uslovima. Oni nemaju kapacitet ni sklonosti za izdaju, sa psima se, stvari događaju spontano i trenutno. Ne kuju planove, nemaju skrivene namere niti žele za bilo šta da se svete.
foto: Tumblr
Čest slučaj i dobar primer toga da psi nisu zlopamtila je kad vlasnici zaključe da se pas pomokrio iz inata na tepih. Nije. Verovatnije je to učinio iz straha i anksioznosti jer ste ga grubo kaznili kad mu je prošli put pobeglo, ili nije više mogao da čeka da ga izvedete u šetnju..
foto: Thinkstock
Stara fraza ‚‚ Veran kao pas" je zaista tačna i pasja vernost je iskrena i večna.
foto: Tumblr
(Espreso.co.rs / Izvor: tportal.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.