Ova 3 horoskopska znaka važe za najpametnije! Za jednog od njih sigurno ne očekujete da je tu! (GIF)
Foto: Giphy

da li ste među njima?

Ova 3 horoskopska znaka važe za najpametnije! Za jednog od njih sigurno ne očekujete da je tu! (GIF)

Svaki znak za sebe misli da je najbolji i najpametniji. Ali, da li je baš tako?!
Objavljeno: 09:09h

Nema dileme da svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane. Neke volimo da ističemo, dok se drugima uopšte ne ponosimo. Ovaj znak bi malo da švrlja, ima toliko osoba koje mu se sviđaju (GIF) Ipak, ono što sigurno niko neće priznati jeste da njegov znak ne može da se pohvali inteligencijom. Međutim, astrologija je uspela da utvrdi koji se znakovi ističu pameću.

foto: Giphy
Tako se najpametnijim znakovima u horoskopu smatraju se vazdušni znaci: Blizanci, Vaga i Vodolija. Blizanci imaju brilijantan um, Vaga je najpametnija u odnosima s ljudima, dok Vodolija ima um naučnika zahvaljujući kojem svet vidi na drugačiji način od drugih ljudi.
foto: Giphy
Pamet zemljanih znakova najviše se ogleda u njihovoj sposobnosti da sebi stvore ugodan život i da poseduju puno materijalnih dobara. Bik to postiže napornim radom i ljubaznošću, Devica savršenom organizovanošću, a Jarac držeći sve pod kontrolom.
foto: stock
Vatreni znakovi svoju pamet najviše pokazuju kroz sposobnost da poseduju veliku životnu snagu. Ovan je veliki individualac pun nesputanog istraživačkog entuzijazma, sledi ga ponosni Lav entuzijastične volje za vođstvom pa Strelac čija intuitivna vatrenost ne poznaje granice.
foto: Giphy
Vodeni znakovi prednjače kada je reč o emotivnoj inteligenciji. Rak je izrazito brižan znak koji će sve učiniti za svoju porodicu i održavanje ljudi na okupu, Škorpija će napraviti sve da dopre u srž stvari ne brinući se šta bi sve moglo da joj se ispreči na tom putu, dok Riba jednostavno voli sve ljude. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.