EFIKASNO ČUDO ZA STOPALA: Rešite problem čukljeva bez operacije u rekordnom roku!
U pakovanju dobijate longetu i za levu i za desnu nogu, Foto: Profimedia

preporučujemo

EFIKASNO ČUDO ZA STOPALA: Rešite problem čukljeva bez operacije u rekordnom roku!

Najčešći simptomi su kvrga u podnožju palca

Objavljeno:

Jedan od najčešćih problema koji se javlja kod stopala su čukljevi. Čukljevi su koštane izrasline na prstima koje jako smetaju i bole, a i ružno izgledaju. Najčešći simptomi su kvrga u podnožju palca.

Prsti koji prelaze jedan preko drugog, bol u palcu i stopalu - svi ovi neprijatni simptomi neće nestati, situacija će biti sve gora i bolnija po vaša stopala. Ukoliko se ne leče, čukljevi dovode do deformiteta stopala.

Operacija nije uvek rešenje, postoje i manje invanzivna rešenja koja su jednostavnija a i mnogo manje koštaju: LONGETE PROTIV ČUKLJEVA

Čudo za stopala koje će će vam rešiti problem čukljeva bez operacije. Longeta je ortopedsko pomagalo, nosi se noću ili preko dana dok odmarate (jer preko nje se ne nosi obuća).

U pakovanju dobijate longetu i za levu i za desnu nogu. Unutrašnjost dela longete koji se naslanja na palac je obložen sunđerom, tako da će vam biti mnogo udobnije da je nosite. Trakama podešavate longetu, a njen dizajn je takav da se možete slobodno kretati po kući sa njom.

Gde se longete mogu kupiti? Mogu da se poruče online OVDE po ceni od 690 rsd ili pozivom na 011/6 888 999.

Šta još može da pomogne?

Vežbe za čukljeve koje možete sami da radite kod kuće:

 Rastežite prste od poda na gore  Zalepite prste i stopalo na zid, čvrsto stisnite i držite tako 10 sekundi  Ručno vraćajte palac u pravilni položaj. 10 puta po 10 sekundi  Stopalom rolajte lopticu, još je bolje ako ona ima silikonske bodljice

Longete za čukljeve, po ceni od 690 rsd, možete poručiti ne samo online, već i pozivom na broj telefona 011/6 888 999.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.