ŠTA ĆE SE TAČNO DESITI ZBOG RETROGRADNOG MERKURA: Dobro pazite na stvari koje nam donosi i izbegavajte OVO
Ilustracija, Foto: Thinkstock

pazite se !

ŠTA ĆE SE TAČNO DESITI ZBOG RETROGRADNOG MERKURA: Dobro pazite na stvari koje nam donosi i izbegavajte OVO

Ovog puta udara na ljubav

Objavljeno:

Kako je krenuo svoj retrogradni hod, ozloglašeni Merkur će nam u narednom periodu priređivati, ne baš prijatna iznenađenja.

Za one koji nisu u toku, kada ova planeta krene svoj prividan hod unazad, onda donese razne problemčiće na dnevnom nivou, tek da se dobro iznervirate, a da vam adrenalin uvek bude na zavidnom nivou.

Dakle, gubljenje sitnih predmeta, važnih dokumenata, nesporazuma u komunikaciji, crkavanje mobilnih aparata, računara, kvarovi na kolima... sve ovo i jš mnogo toga učiniće maštoviti Merkur.

Njegove detinjaste vragolije će u ovom periodu zatalasati mnoge emotivne veze. Tako da, računajte na period u kojem ćete morati da se "ugrizete za jezik" i ne kažete baš sve što mislite. Da bi igra bila zabavnija, i da biste iz ove situacije izašli sa što manje štete po vašu dušu, pridružite se ovoj vrrckavoj planetici i prisvojte njegove osobine.

Merkur je planeta koja vlada decom, pa i dečjim igrama, ako ga shvatite kao nemirno dete, lakše će vam pasti njegove igrice "Hide and seek".

Ne ulazite u rasprave, okrenite sve na šalu, ne obazirite se što ne možete da nađete ono što tražite, budite strpljivi i nikako, ali nikako se nemojte nervirati, jer on baš to i želi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.