U LUKSUZNOM HOTELU MIRAGGIO SEZONA POCINJE OD APRILA ! TERMALNE VODE OD 32°C
Ilustracija, Foto: Travelland

travelland

U LUKSUZNOM HOTELU MIRAGGIO SEZONA POCINJE OD APRILA ! TERMALNE VODE OD 32°C

Spremite se za letovanje uz Travelland!

Objavljeno:

Planirate odmor u Grčkoj, ali ne možete pronaći smeštaj koji ispunjava sva vaša očekivanja?

Tragate za konforom i bogatim sadržajima, ali po pristojnoj ceni? „Travelland“ za vas iz raznovrsne ponude izdvaja Miraggio Thermal Spa & Resort!

foto: Travelland

Luksuzni smeštajni objekat Miraggio Thermal Spa & Resort 5* nalazi se pored veličanstvene plaže u Paliurionu. Hotel raspolaže sa 300 vrhunski opremljenih i modernih soba. Sve smeštajne jedinice poseduju balkon sa očaravajućim pogledom na more ili vrt, a neke imaju i sopstveni bazen. Gostima su na raspolaganju bazeni na otvorenom, besplatan wi-fi, sale za konferencije, sadržaji za sportove na vodi, košarkaški i teniski tereni, mini market i još mnogo toga. Deca se mogu zabavljati u mini klubu, a odrasli se mogu opuštati u nekom od brojnih barova. U najukusnijim specijalitetima tradicionalne i internacionalne kuhinje možete uživati u nekom od restorana.

foto: Travelland

Miraggio Thermal Spa & Resort raspolaže i vrhunskim spa centrom, koji pruža veliki izbor usluga, uključujući jedinstvene tretmane lica i tela, saunu, hamam, termalne bazene, specijalne tuševe i hidroterapeutske mlaznice.

foto: Travelland

Iskoristite vruću ponudu za odmor u ovom izuzetnom hotelu: polupansion po ceni noćenja s doručkom! Aktuelan je popust do 40%, pa 7 noći za dvoje odraslih i dete do 12 godina možete obezbediti po ceni već od 330€!

foto: Travelland

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.