AKO STE S NJIMA U VEZI, PROŽIVEĆETE PAKAO: 4 horoskopska znaka koji će vam zagorčati život!
Foto: Profimedia

ljubav i horoskop

AKO STE S NJIMA U VEZI, PROŽIVEĆETE PAKAO: 4 horoskopska znaka koji će vam zagorčati život!

Često od vas prave jadnička, prvih nekoliko puta, to je slatko

Objavljeno:

Održavanje emotivnih odnosa nije ni malo lako.

Mnogi ne uspevaju da sklope vezu koja će trajati, a neki horoskopski znaci sami sebi vole da stvaraju probleme i tamo gde ih nema, pa su tako u stanju da upropaste čak i savršen odnos. Drugi pak imaju strah od vezivanja...

Ovan

Osobe rođene u ovom znaku imaju ego visok kao Ajfelova kula, tako da nema smisla pokušavati s njima raspravljati o bilo čemu. Čak i ako bi to moglo biti nešto u vezi sa emocijama, pretvorili biste ga u borbu i proglasili krvnu osvetu protiv vas na trenutak. Tako da mnogi nemaju strpljenja za njih.

Bik

Umeju da preteraju. Njihova ljubav, strast, intenzitet, sve je uvećano. Oh, i da, da ne zaboravim da su kao CIA. Jer oni apsolutno vole ispitivati ​​svoje partnere do te mere da bi njihov odnos mogao biti ugrožen.

Blizanci

Zaklinju se često da nikada ne bi mogle da rade loše stvari koje bi mogle da ugroze odnos. Bez obzira na činjenicu da ih njihove greške dovode uvek do raskida. Oni su samo slatkorečivo simpatični, a kada treba da se potrude njih nigde nema.

Rak

Imaće dosta situacija u danu, kada ćete se sa njima raspravljati, ako ste njihov ljubavnik ili njihova dadilja. Oni uvek imaju nešto da vas kritikuju, jer nikada nisu zadovoljni.

Često od vas prave jadnička, prvih nekoliko puta, to je slatko. Ali nakon nekoliko meseci zajedničkog života, shvatite da vas je to pretvorilo u nesrećnu i hronično nezadovoljnu osobu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Prva.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.