HOROSKOP OTKRIVA ŠTA VAM SE SPREMA 2. JANUARA! Vaga prekida emotivnu agoniju, LAV POSEBNO MORA DA PAZI NA 1 STVAR
Horoskop / Ilustracija, Foto: Profimedia

zvezde predviđaju

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA VAM SE SPREMA 2. JANUARA! Vaga prekida emotivnu agoniju, LAV POSEBNO MORA DA PAZI NA 1 STVAR

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju...

Objavljeno:

Horoskop za drugi dan u Novoj godini predviđa, o čemu svaki horoskopski znak treba da povede računa na samom početku godine.

OVAN

POSAO: Generalno vam današnji dan nije povoljan. Izbegavajte početak bilo kakvog novog posla. Moguće je da ćete biti opterećeni nekim brigama koje vam se vezuju za prošlost.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku očekuje vas svađa sa voljenom osobom. Za slobodne pripadnike ovog znaka je dan sasvim povoljan za nova poznanstva i početak flerta sa nekim.

ZDRAVLJE: Problemi sa bešikom su naglašeni kod vas i inače možete sada da budete skloni upalnim stanjima kada je u pitanju zdravlje urogenitalnog trakta, pa povedite računa.

BIK

POSAO: Niste očekivali neke od događaja koji su naglo nastali na poslovnom planu i sada pokušavate da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite iako to nije lako.

LJUBAV: Pred vama je period koji može da bude na neki način izazovan na polju ljubavi. Moguće je da osećate da vam je neophodno da budete malo sami.

ZDRAVLJE: Čuvajte urinarni trakt, mogući su problemi kod vas na ovom polju. Važno je da se posvetite svom zdravlju i da se potrudite da na neki način ojačate svoj imunitet.

BLIZANCI

POSAO: Funkcionišete pod velikim pritiskom iako je godina tek počela, obaveze se samo nižu jedna za drugom. Moguće je da imate utisak da niša ne možete da rešite sasvim lako.

LJUBAV: Imate neke nesuglasice sa partnerom. Mogli biste da ih razrešite ako samo malo spustite gard i pokažete strpljenje u komunikaciji. Potrudite se da budete prizemniji.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi i podložni ste novim problemima sa zdravljem. tokom narednog perioda biste mogli da imate pad imuniteta koji će vas mučiti.

RAK

POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa saradnicima i to vas može dovesti do manjih komplikacija u vezi samog posla. Pred vama je dan koji vam donosi napetost.

LJUBAV: Poznanstvo koje u vama budi osećanja nije baš primereno, moguće je da se radi o nekim komplikovanim okolnostima koje bi mogle da stanu na put vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Problemi sa aritmijom su naglašeni kod vas u narednom periodu, možete u većoj meri da budete skloni tegobama koje su vezane za kardiovaskularni sistem.

LAV

POSAO: Ukoliko razmišljate o prekidu radnog odnosa ili planirate promenu radnog mesta današnji dan vam je odličan. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani.

LJUBAV: Očekuju vas burne promene na polju ljubavi. Ukoliko ste u paralelnoj vezi, biće skandala i može doći do otkrivanja tajnog odnosa. Dosta stresa vam dolazi.

ZDRAVLJE: Čuvajte se stomačnog virusa u narednom periodu. Možete da imate veće probleme sa varenjem i komplikacije vezane za želudac. Pazite na svoju ishranu.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete imati neke nepredviđene situacije na polju posla međutim, dovoljno ste snalažljivi da se adaptirate u toj situaciji i da za sve ipak nađete rešenje.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom do koje vam je stalo je jako dobra i samo čekate da se desi taj prvi korak među vama. Možete da očekujete da će vaš odnos da se aktivira još više.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima u narednom periodu jer možete biti skloni problemima sa prehladom, kao i tegobama koje su vezane za disajne puteve generalno.

VAGA

POSAO: Moguće su odluke koje će na neki način obeležiti vašu karijeru. Pred vama je povoljan period za važna poslovna dešavanja koja će na neki način obeležiti vašu karijeru.

LJUBAV: Moguće je da razmišljate o prekidu veze ili braka u kojem ste nezadovoljni. Praznici su vas naveli na potragu za sopstvenom srećom i spremni ste da menjate sve.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi trebala da vam bude više uravnotežena kako biste mogli da postignete dobar balans na polju zdravlja. Posavetujte se sa nutricionistom.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete rešiti dileme koje ste imali na ovom polju i da ćete sada prilično lako doneti novu poslovnu odluku. Spremni ste da se posvetite svom poslu i da rešavate neke važne stvari.

LJUBAV: Moguće je da osoba koja vam se dopada odavno prema vama gaji simpatije samo vam to nikada nije pokazala. Pred vama je period u kojem će neke stvari isplivati na videlo.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor u narednom periodu. Moguće je da ćete imati zdravstvene probleme jer ćete biti hronično iscrpljeni. Nađite više vremena za san.

STRELAC

POSAO: Nije vam povoljan dan za nove poslovne odluke niti za bilo kakve promene na ovom polju. Važno je da budete spremni da sa svojim saradnicima pravite kompromise.

LJUBAV: Postoji osoba sa kojom se viđate neobavezno i niste spremni da joj pružite nešto više od toga iako vam ona to na neki način traži... Očekuje vas zahlađenje odnosa.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste prilično umorni i da vam je zdravlje sada u minus fazi. Bićete skloni padu imuniteta. Potrudite se da pojačate unos vitamina i da više odmarate.

JARAC

POSAO: Oslanjate se na ljude iz poslovnog okruženja sa kojima ste u prošlosti imali dobru saradnju. Možete da očekujete da ćete biti zadvoljni okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Pokušavate da postanete aktivniji pri komunikaciji sa suprotnim polom, ali vam je samopouzdanje malo poljuljano. Važno je da budete spremni da radite na sebi.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete generalno povoljan period za polje zdravlja. Ne biste trebali da imate bilo kakve razloge za brigu u narednom periodu. Povoljan dan je pred vama.

VODOLIJA

POSAO: Poslovne promene su pred vama. Biće vam potrebno neko vreme da odlučite u kom pravcu vi želite da idete na ovom polju. Nalazite se pred određenim dilemama.

LJUBAV: Spremni ste za novo poznanstvo i novu vezu. Ne osećate se dobro kada ste sami i potreban vam je neko sa kim ćete moći da ostvarite emotivnu stabilnost.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva i možete imati probleme sa aknama, iritacijama, crvenilom ili dermatitisom. Na vreme se posavetujte sa vašim dermatologom oko svega.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete prilično dobar dan. Nećete biti preterano opterećeni poslovnim obavezama. Važno je da se potrudite da se skoncentrišete na svoj posao.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja se ponaša kao da se dvoumi. Moguće je da ipak nećete uspeti da ostvarite ozbiljnu vezu sa njom jer se njen distanciran stav nastavlja.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas u narednom periodu i toga treba da budete svesni. Potrudite se da ipak odlazite na redovne lekarske kontrole.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.