DEVOJKA IMA 18 GODINA, NJEN DEČKO JE DESET GODINA STARIJI: Ono što njenoj majci smeta nikada ne biste pogodili
Žena / Ilustracija, Foto: Profimedia

iznenadila se

DEVOJKA IMA 18 GODINA, NJEN DEČKO JE DESET GODINA STARIJI: Ono što njenoj majci smeta nikada ne biste pogodili

Nije mogla da veruje

Objavljeno:

Moja ćerka ima 18 godina i u vezi je sa 10 godina starijim, oženjenim muškarcom. Upućena sam u sve šta radi i iskreno taj čovek mi se nimalo ne sviđa, ne zbog toga jer je stariji i oženjen, to mi je nebitno, jednostavno u očima mu se vidi da nije baš sav svoj.

Bez obzira na sve nikada joj ništa loše za njega nisam rekla, ne zabranjujem joj tu vezu, jer ako je ona srećna tu nema šta da se priča, ali danas je došla sva uplakana od njega i rekla mi je da ju je odbio i da nije želio sa njom da vodi ljubav iako ga je doslovno na kolenima molila. Tada sam prvi puta rekla da bi trebalo sa njim da raskine

Odbio je jer je još uvek mlada te joj je rekao da sačeka još malo kada bi je kako je rekao i oženio. Iskreno ne mogu da shvatim tu njegovu odluku, mislim mogu jer nije normalan… pa koji normalan muškarac bi odbio da vodi ljubav sa tako lepom i zgodnom devojkom kakva je moja… ćerka. Nije što je moja, ali u gradu nema bolje i lepše djevojke.

Stvarno me je razočarao, jer koliko godina ima moja ćerka potpuno je nebitno, ako je osetila potrebu i želju za tim znači da je i vreme za to… da je stvarno voli ispunio bi njenu želju i zadovoljio bi njene potrebe. Žensko sam, bila sam u njenim godinama i dobro sam upućena u sve to, uostalom kao i sve žene."

Bonus video

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.