TRUDNICA OTIŠLA KOD GINEKOLOGA, PA DOŽIVELA VELIKU SRAMOTU! Osetila sam da će se desiti, nisam mogla da se suzdržim
Ilustracija, Foto: Shutterstock

ŠOK ISPOVEST

TRUDNICA OTIŠLA KOD GINEKOLOGA, PA DOŽIVELA VELIKU SRAMOTU! Osetila sam da će se desiti, nisam mogla da se suzdržim

Na Redditu je anonimno podelila svoju priču, uverena da je jedina kojoj se to dogodilo

Objavljeno:

Žena u kasnoj trudnoći nije mogla da veruje da je na pregledu kod ginekološkinje doživela orgazam, uz sve ono što klasičan orgazam nosi: drhtanje tela i nogu.

Na Redditu je anonimno podelila svoju priču, uverena da je jedina kojoj se to dogodilo. Kaže kako je tokom trudnoće posebno osetljiva 'tamo dole' te da tokom seksa može doživeti orgazam i tri do četiri puta, zbog čega se njen suprug oseća kao 'rok zvezda'.

Oduvek je, piše, imala zdrav libido, no granice su se pomakle kad je ušla u treće tromesečje trudnoće, što je završilo krajnjom neprijatnošću na rutinskom ginekološkom pregledu. Nakon što je imala neke komplikacije, lekarka je želela da uradi brzi pregled materice i proveri je li s bebom sve u redu.

foto: Profimedia

Da stvar bude gora po nju, ginekološkinja je zgodna - visoka, vitka, ima lep osmeh i duge noge i kao stvorena je za one koji preispituju svoju seksualnost, kaže autorka posta.

- Iako se uglavnom osećam kao kao heteroseksualka, ta žena bi me definitivno mogla naterati da preispitam svoj izbor, pogotovo sad kad mi hormoni luduju - kaže te dodaje kako ta činjenica njeno iskustvo čini još neprijatnijim.

Dodaje kako je tokom pregleda pokušala suzbiti zadovoljstvo i orgazam, no kad je lekarka pojačala pritisak, to je postalo nemoguće.

- Ležim na stolu, a moja ginekološkinja prilazi rukom i pomalo uvlači dva prsta u mene. Počinjem osećati zadovoljstvo i trudim se suzbiti je, ali kako pregled traje, osećam da će se to dogoditi i umirem od užasa. Nekoliko trenutaka kasnije se i dogodilo - uzbuđeno uzdišem, drhtim celim telom, noge mi se grče... prisetila se žena situacije koje ju je dovela do toga da ne može ginekološknji pogledati u oči.

Autorka posta kaže kako je njena lekarka sve doživela vrlo mirno i objasnila joj da je veća osetljivost u tim predelima u vreme trudnoće normalna, te da se tako nešto stalno događa, no ona nije uverena. Naime, nakon tog trenutka u sobi se ipak osećala neprijatna napetost. Kako ima još samo mesec dana do porođaja, nije u situaciji da ju može menjati.

Njen post privukao je više od 2200 komentara, korisnici Redita uveravaju je da je to iskustvo češće nego što je mislila, te da je čekaju puno gore i neprijatnije stvari.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.