VERENICA GA JE OSTAVILA PRED SAMO VENČANJE: Kada je saznao razlog, potpuno se slomio!
Veridba, Foto: Profimedia

auu

VERENICA GA JE OSTAVILA PRED SAMO VENČANJE: Kada je saznao razlog, potpuno se slomio!

Toliko je volim da se nisam ni tada na nju naljutio

Objavljeno: 15:42h

"Verenica me prošle godine ostavila nakon 5 godina zabavljanja, a samo 3 meseca pre zakazanog venčanja. Kako mi je tada rekla, našla muškarca sa kojim je srećnija.

Toliko je volim da se nisam ni tada na nju naljutio.

Međutim, taj muškarac njenog života je poginuo u saobraćajnoj nesreći pre neka dva meseca, a da stvar bude gora, ona je ostala trudna, sama…

Nisam ni jednog trenutka razmišljao, pozvao sam je i rekao joj da sam spreman da je oženim, trudnu i da ne mora abortirati, da njoj i njenom detetu ništa neće da fali, a ona mi je tada, bez da se zahvalila, rekla da je želela mene za muža udala bi se do sada za mene.

Rekla mi je da će roditi dete čoveka kojeg je istinski volela, svim srcem i kojeg će večno voleti, te da će živeti sama sa njegovim detetom i čekati trenutak kada će ponovo da se sretne sa čovekom svog života na ONOM svetu.

Njene reči su me baš povredile… zbog nekog divljaka, manijaka je zaboravila sve lepo što smo proživeli kroz godine zabavljanja… da ne govorim da je meni govorila da nevinost čuva za prvu bračnu noć, a sa njim je nakon par meseci meseci ostala trudna i sada će roditi to dete bez da je bila u braku i jedan dan.

Osećam se nakon svega BAŠ JADNO.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.