ĆERKA JE REKLA MAJCI DA NEĆE DA RUČA! Kada čujete RAZLOG, PLAKAĆE VAM SE!
Devojčica plače, Foto: Profimedia

poučno

ĆERKA JE REKLA MAJCI DA NEĆE DA RUČA! Kada čujete RAZLOG, PLAKAĆE VAM SE!

Tuga!

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavio se dijalog između majke i ćerke, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Prenosimo ga u celosti.

“Mama, ja neću da ručam.” - Zašto Jovana? “Zato što je mesto pored tebe za stolom prazno.” - Tata će se brzo vratiti Jovana. “Znam da neće.” - Kako znaš? “Misliš li da ne vidim kad plačeš noću?” - Tata je u bolnici, boli ga noga. Sećaš se kada je tebe bolela noga, pa si bila u bolnici, i brzo si se vratila kada je bol nestao?“Sećam se, bolnica uopšte nije lepa. Zato se i plašim za tatu.”

-Ne brini, brzo će on.

“Neće, tako si mi rekla i pre neki dan, pa eto, od tri naša tanjira na stolu, jedan je još uvek prazan.”

- Mora se još malo tamo zadržati, ima obaveze, sad je dobro, ali su ga zaposlili da pomaže ljudima. “Kako da pomaže?”

- Sećaš se kada je tvoja drugarica Anastasija pala sa bicikla, pa si joj prišla i poljubila joj oguljenu ruku? Pa si onda morala da joj pomogneš da ponovo nauči voziti biciklo, jer se toliko uplašila da je stalno padala? Nakon nekoliko dana, uz tvoju pomoć, uspela je ponovo da vozi.

“Da, sećam se. Ali Anastazija je tada bila mala.”

- Kada je drugarstvo u pitanju, nema malih i velikih, svi smo drugari. Tako i tata. Videla si da nije mogao da stoji na nozi, i da ga je bolela kičma? Otišao je u bolnicu gde je lezao, i dok nije mogao sam, sve su mu pomagali drugari koji sada leže, pa on njima pomaže, to je drugarstvo.

“Stvarno?”

- Da, sutra je tata dežuran tamo, pa ćemo otići da ti pokažem kako je tamo zanimljivo, da se uveriš da je dobro, i da će ubrzo kući.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.