DANAS SE SPREMA CRNI MESEC U DEVICI: Sve se menja iz korena, ovom znaku PRETI BRODOLOM
Ljubavni horoskop, Foto: Profimedia

šta vam zvezde kažu

DANAS SE SPREMA CRNI MESEC U DEVICI: Sve se menja iz korena, ovom znaku PRETI BRODOLOM

Budući da je ovaj Crni mesec u Vodoliji, mnogo toga svodiće se na detalje i planiranje

Objavljeno:

Danas, 30. avgusta, sprema se mladi Crni mesec u Devici, koji predstavlja nove početke u skoro svakom aspektu života, a posebno na ljubavnom planu.

Budući da je ovaj Crni mesec u Vodoliji, mnogo toga svodiće se na detalje i planiranje, kao i detaljno razjašnjavanje odnosa između dva partnera, a evo šta se sprema svakom znaku:

OVAN

Ovnovi će ovu astrološku promenu osetiti u svakom aspektu svakodnevice, kako na poslovnom i privatnom, tako i na ljubavnom planu, gde će mesec najjače udariti. Ovnovi će preispitivati svaki detalj svog života, reorganizovati svoje dnevne aktivnosti, a vrlo verovatno im se sprema i raskid u sklopu ovog velikog čišćenja.

BIK

Bikovi u narednom periodu neće znati gde će od silnih obaveza. Trčaćete svuda u nadi da ćete uspeti da udovoljite svima, a svako će ostati nezadovoljan. Odaberite prioritete i ne pokušavajte da glumite Supermena, jer posledice mogu da budu takve da ostanete bez važnih ljudi u životu.

BLIZANCI

Kod Blizanaca tenzija opako raste. Ako spremate neko renoviranje kuće, budite uvereni da ćete se sa partnerom posvađati na krv i nož. Pokušajte da se malo umirite umesto da eksplodirate na svakog ko se nađe u vašoj blizini.

RAK

Rakovi će u ovom periodu biti izrazito društveni, što kao posledicu donosi mogućnost ulaženja u neku nedozvoljenu romansu. Dobro odmerite šta dobijate a šta gubite ovim potezom.

LAV

Lavovi će cvetati na polju finansija - šta god da uradite, koliko god delovalo rizično i besmisleno, isplatiće se. Ako ste u planu imali neki riskantan potez, obavezno ga sad povucite.

DEVICA

Device su se dugo grizle za jezik i prećutkivale stvari. Dolazi period kada ćete jasno i glasno govoriti šta vam smeta, i to će vam doneti samo dobro. Zato samo napred, ne suzdržavajte se ni zbog čega.

VAGA

Vage, ona ljubav o kojoj tako dugo maštate desiće vam se baš sada. Zapravo, u ovom periodu bićete baš srećne ruke, pa iskoristite to.

ŠKORPIJA

Škorpije koje su singl će u ovom periodu upoznati osobu koja će ih potpuno očarati i opčiniti, i sa kojom će ući u ozbiljnu vezu. Škorpije koje su već u vezi upoznaće novog prijatelja koji će im potpuno preokrenuti život.

STRELAC

Strelčevi će se suočiti sa mnogo promena i problema na poslu. Opiraćete im se, a to će imati samo još gore posledice. Strelčevi, ovo je period kada ćete morati da shvatite da ne možete da pobedite u svemu.

JARAC

Jarčevi će upoznati osobu prema kojoj će osetiti neverovatnu seksualnu privlačnost. Ta privlačnost mogla bi da vas košta mnogo toga. Ako planirate put, moraćete da malo izmenite planove pre nego što konačno krenete ka destinaciji.

VODOLIJA

Vodolije će se u ovom periodu duboko zamisliti nad svojim životom i uneti neke korenite promene. Verovatno ćete potpuno promeniti navike u ishrani i početi da se bavite nekim sportom. Istrajte u tome.

RIBE

Ribe će u narednom periodu potpisati ugovor za novi posao ili angažman koji će se ispostaviti kao pravi džekpot.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Astrofame.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.