Kako da se probudite srećni i da lepo raspoloženi dođete na posao? (FOTO) (GIF)

ZADRŽITE OSMEH ČITAV DAN

Kako da se probudite srećni i da lepo raspoloženi dođete na posao? (FOTO) (GIF)

Ponekad ste toliko nervozni kada krećete napolje da bes prosto curi svuda oko vas, promenite to na najlakši način
Objavljeno: 08:57h

Ukoliko volite da se probudite sa osmehom na licu, i da vas lepo raspoloženje prati čitav dan važno je da se lepo pripremite još uveče. 11 sitnica koje će oraspoložiti svaku ženu u sekundi (GIF) (VIDEO) Za dobro raspoloženje važno je da imate kvalitetan san, lezite na vreme i spavajte minimum 7 sati. Pred spavanje ne jedite masnu i tešku hranu, jer će vas osećaj težine u stomaku mučiti cele noći. Jedite par sati pre spavanja, i ako možete iskoristite lepo vreme i prošetajte se uveče. Zbog ovoga ih svi vole: 5 navika simpatičnih ljudi koje obožavamo (FOTO)​ Ponekad jednostavno ne stignete da legnete na vreme i da se dobro naspavate. Ipak ustanite rano, ma koliko hteli da odspavate još koji minut. Obavezno se prvo okupajte. Jutarnje kupanje ća vam uliti svežinu u organizam, razbudiće vas i razdrmati. Osim toga osećaj da ste sveži će vam sam po sebi podići raspoloženje.

Popijte kafu na tenane, jer kasnije tokom dana nećete stići da uživate u njoj. Prva jutarnja kafa ima specifičan miris, kakav ostatak dana nećete osetiti, i nju možete popiti toplu jer ćete sve kasnije tokom dana verovatno piti hladne. Pre polaska iz kuće obavezno doručkujte, to vam je svakako najvažniji obrok tokom dana, i daje vam snagu. Ako ste gladni ne možete biti lepo raspoloženi, jer ćete se osećati neugodno. Osim toga, ako kasnije u toku dana na poslu ne budete stigli da jedete nećete biti preterano nervozni, a i mozak će vam normalno funkcionisati.
Krenite na vreme da ne biste jurili, uostalom ako krenete na vreme nećete se nervirati zbog jutarnjih gužvi, jer po koji minut koji protekne u čekanju nećete ni primeti, pa se nećete uzrujati zbog toga. Parkirajte malo dalje, izađite stanicu pre, ili dođite peške na posao. Udahnite svež jutarnji vazduh, i pustite da vas okupaju sunčani zraci, jer tu lepotu verovatno kasnije nećete primetiti. Sunce podiže raspoloženje jer povećava nivo serotonina u krvi. Pustite korak, poskočite ili lagano potrčite bar na sekund, jer lagane jutarnje aktivnosti podižu nivo zadovoljstva koje osećate.
Kada stignete na posao lepo se osmehnite svima, proćaskajte o laganim temama, i ne dozvolite da tuđa nervoza utiče na vas. Sačuvajte svoje lepo raspoloženje, i uživajte u njemu čitav dan. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.