recept
DOMAĆI HLEB SA PIVOM POPRAVIĆE VAM DAN: Lako se pravi, mek je kao duša, a od njega će zamirisati cela kuća!
Evo šta vam je potrebno da napravite jedan takav
Malo šta je lepše od mekanog, svežeg, domaćeg hleba.
Evo šta vam je potrebno da napravite jedan takav, a recept će vas oduševiti...
Sastojci:
šolja i po belog brašna
šolja i po integralnog brašna
četiri i po kašičice praška za pecivo
kašičica i po soli
trećina kašičice smeđeg šećera
350 mililitara piva
Priprema:
Zagrejte rernu na 175 stepeni i podmažite pleh.
U većoj posudi pomešajte belo i integralno brašno, prašak za pecivo, so i šećer. Dodajte pivo i mešajte dok se sastojci sjedine, a onda ga zamesite rukama.
Prebacite testo u pleh i pecite 50-60 minuta ili dok čačkalica ne "izađe" čista.
BONUS VIDEO:
(Espreso.co.rs/mondo)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!