SPAVALA JE SA TIPOM KOJEM JE ZNALA SAMO IME, NEPLANIRANO MU JE RODILA DETE, A POSLE SE DESILO NEŠTO TRAGIČNO!
Trudnoća, ilustracija, Foto: AP

užas!

SPAVALA JE SA TIPOM KOJEM JE ZNALA SAMO IME, NEPLANIRANO MU JE RODILA DETE, A POSLE SE DESILO NEŠTO TRAGIČNO!

Jedino što je znala o ocu deteta je da se zove Jeremy, da je u svojim dvadesetim godinama i da je iz Morleya, predgrađa Pertha

Objavljeno:

Mlada majka koja je posle “odnosa“ za jednu noć ostala trudna sada putem oglasa na Internetu traži oca svog deteta. Bianci Fazey (25) su doktori još 2011. godine rekli da verovatno nikad neće roditi jer joj je utvrđen sindrom policističnih jajnika.

Međutim, nakon kratke veze u Perthu (Australija) bila je začuđena kad je otkrila da je u drugom stanju. Jedino što je znala o ocu deteta je da se zove Jeremy, da je u svojim dvadesetim godinama i da je iz Morleya, predgrađa Pertha.

Nakon petomesečne bezupešne potrage, odlučila je dati oglas na Internetu, ali opet bez uspeha. Kada je rođen, njen sin Logan bio je u kritičnom stanju. Medicinski tim se pola sata borio da bi ga spasili, ali je sad zdrav maleni dečak. Zbog borbenosti svog sina još je odlučnija da pronađe njegovog oca.

– Mesecima sam ga pokušavala pronaći, a prijatelji su me nagovarali da ne odustajem iako sam iscrpila sve mogućnosti. Nakon što je postavila oglas na Internet, bila je izložena raznim uvredama. Govorili su joj da je žena bez morala, loša majka, te izražavali strah za budućnost deteta.

Neki su otišli i dalje, pa joj predlagali abortus, što ju je posebno uznemirilo. – Volim ovog lepog dečaka svim srcem i ja sam fantastična majka. On je jak, pametan, sretan i jako, jako voljen – kaže ova žena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.