MUŠKARAC OTIŠAO DA UBRIZGA BOTOKS TAMO DOLE, PA DOŽIVEO UŽAS! Kaže da ga je sestra zagovarala da ne vidi šta rade!
Muškarac se razočarao (ilustracija), Foto: Profimedia

neobičan slučaj

MUŠKARAC OTIŠAO DA UBRIZGA BOTOKS TAMO DOLE, PA DOŽIVEO UŽAS! Kaže da ga je sestra zagovarala da ne vidi šta rade!

Kaže da su ga medicinske sestre toliko zapričale da nije ni stigao da vidi šta se zbiva "tamo dole"

Objavljeno:

Teri Brejzer (70) stigao je u bolnicu Royal Infirmary u Lajčesteru na zahvat koji uključuje botoks.

Nije jasno o čemu je tačno reč, no domaći stručnjaci kažu da se botoks na penisu može koristiti iz više razloga.

- Botoks blokira mišić i opušta mišić. Može se aplicirati na svako mesto gde imate neuromuskularnu vezu. Recimo, kod znojenja blokira živce koji puštaju znoj, pa se čovek nakon tretmana onde više ne znoji. Moguće je i da je čovjk iz ove situacije uzimao Viagru, pa je penis stajao, krv nije mogla izaći, pa su mislili relaksacijom botoksom opustiti mišić da se vrati - kazao je estetski kirurg dr. Zoran Žgaljardić, napominjući kako on nikad u svojoj ordinaciji nije stavljao botoks u penis.

U svetu, prenose portali, već nekoliko godina postoji tretman tzv. Scrotox kojim se botoks aplicira u mošnice kako bi se izgladili nabori da bi koža onde bila glatka. Dodatno, direktna injekcija botoksa u penis može pomoći u opuštanju mišića i sprečavanju prerane ejakulacije, a istražuje se i primena botoksa u lečenju erektilne disfunkcije.

Koji god razlog Teri Brejzer imao za dolazak u bolnicu, stvari su odmah krenule u lošem smeru. Kaže da su ga medicinske sestre toliko zapričale da nije ni stigao da vidi šta se zbiva "tamo dole".

- Došao sam na tretman botoksom, a oni su me obrezali - požalio se novinarima Daily Stara.

Bilo je to u novembru 2015. godine, no sudska parnica je tek sad završila i Teri je dobio odštetu.

- Nisu znali šta bi mi rekli kad su videli šta su učinili. Rekli su da me ne mogu sad poslati na odeljenje te da moraju razgovarati sa mnom. Tokom postupka sestra je sve vreme bila pored mene i razgovarala sa mnom pa nisam imao pojma šta se zbiva - tvrdi Teri dodajući kako se iznenadio videvši rezultat zahvata.

Direktor bolnice Endru Furlong kazao je da mu je žao.

- Iskreno nam i je i duboko krivo zbog greške, te koristim i ovu priliku da se izvinim gospodinu Brejzeru. Ovakve situacije shvatamo vrlo ozbiljno i proveli smo temeljnu istragu kako bismo iz ovog nešto naučili te omogućili da se takva greška više nikad ne dogodi. Iako novac ne može poništiti to što se dogodilo, nadamo se da će uplata za njega biti ipak barem mala kompenzacija - kazao je Furlong.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.