VARAO ME SA NAJBOLJOM DRUGARICOM! Posebno me je UNIŠTILA jedna stvar koju sam saznala!
Ljubavne veze, Foto: Profimedia

o prevarama

VARAO ME SA NAJBOLJOM DRUGARICOM! Posebno me je UNIŠTILA jedna stvar koju sam saznala!

Nije im bilo lako kada su saznale pravu istinu!

Objavljeno:

Ako ikad pomislite da vaš partner nije u potpunosti iskren, verovatno ste u pravu. Niko nije 100 posto iskren i to su potvrdili psiholozi.

Evo nekoliko šokantnih priča:

'Bio je najbolji, a onda sam otkrila strašnu istinu'

Marija 35,

Mislila sam da je on čovek mojih snova, jer je uvek bio uz mene, uvek strpljiv, čak mi se nekad činilo da je predobar za mene. Svi su se uvek divili koliko me voli, kako me gleda s tolikom ljubavlju. Mislila sam da uz sebe imam dečka koji nikad ni ne pomisli na drugu, i moje prijateljice su isto mislile.

Pre godinu dana postalo mi je sumnjivo zašto gleda u mobilni telefon kada nisam blizu njega. I kompjuter je koristio samo kad bih zaspala. I onda sam slučajno otkrila da je gledao slike svakakvih žena, poznanica. Našla sam i to da je registrovan na nekim erotskim portalima. Izednačila sam to s pornićima, pokušala sam da ga razumem.

Prešla sam nekako preko toga, mislila sam da sam i ja kriva jer sam tih par meseci bila posvećena poslu i pod stresom. Odlučila sam da prestanem sa tim.

foto: Profimedia

I onda sam početkom leta slučajno otkrila da ima tajni profil na mreži gde ima 1000 žena koje prati i gleda. Bila sam šokirana. Jednom smo pričali o tome onako usput i pravio se da o takvim stvarima ne zna ništa.

Priznao je da to traje dve godine. Dve godine mog života bile su laž. Barem dve, ako i to ne laže. Kada vratim film shvatam da je više puta dok smo šetali pogledao u žene na ulici i to po nekoliko puta.

On je vodio dvostruki život. Shvatila sam da na žene gleda kao na meso i da svaku primećuje i mašta o njoj.

Nakon užasne svađe i mog otkrića on i dalje nije obrisao profil iako sam mu rekla da to uradi. Šteta tolikog truda svih tih godina. Užasno me boli sve to. On ranije nikada nije pokazivao toliku sklonost ka ženama.

Kako je moguće da je to tako dobro skrivao? Toliko sam povređena time, ne zato jer je gledao druge žene, nego jer je toliko glumio i jer tek sad vidim znakove koji su upućivali na to.

Iselio je se pre mesec dana, ne čujemo se, ne želim više da slušam njegove laži, ali i dalje sam strašno potresena. Ne mogu da jedem, spavam, stalno razmišljam o tome. Čini mi se da ću poludeti.

Varao me s najboljom prijateljicom

Milena, 42

Razvedena sam godinu dana, ali još uvek ne verujem muškarcima. Ne verujem da ću više ikada moći.

Moj, danas bivši, suprug prevario me s najboljom prijateljicom. Ne, to se nije desilo jednom dok je bio pijan. On je to radio redovno mesecima. Seksali su se i u našem bračnom krevetu dok sam bila na putu.

Bili smo normalan par, upoznali smo se početkom fakulteta, jako smo se zaljubili oboje. Pričekali smo da diplomiramo, a onda smo se venčali i dobili sina i ćerku.

Imali smo dosta prijatelja, s jednim parom smo bili posebno bliski. Radilo se o mojoj najboljoj prijateljici i njenom mužu. Imali smo gomilu sličnih interesa, dvaput smo bili i skupa na moru.

Družili bi se barem jednom mesečno, nekad bi izašli skupa u restoran, nekad bi ih pozvali na večeru, kartanje.

foto: Profimedia

On ih je voleo oboje. Nikad ni u najluđem snu ne bi pomislila da ima nešto s njom.

Međutim, kad sam kasnije vratila film, on je uvek bio ne njenoj strani, posebno obziran i nežan. Ona je imala krize sa suprugom. Nekad bi i sama došla k nama. Ja sam, glupača, bila sam srećna jer oli moju prijateljicu.

Nekad ju je i vozio kući usred noći.

Nikada neću sebi oprostiti kolika sam bila budala.

U vreme kad su očito prvi put završili zajedno, ona i suprug su predali papire za razvod. Nepremostive razlike, znate već. Zapravo se izgubila sva strast.Ni suprug ni ja se nismo hvalili seksualnim životom, ali smo mirnog karaktera.

Naravno, ja sam ispala kriva za sve.

On se s ljubavnicom nalazio i na pauzama. Iznajmio je stančić blizu njenog posla. Ostajali bi zajedno i nakon što im oboje završi radno vreme, nekad bi oboje lagali da su na službenom putu.

Nisam imala pojma sve dok ih slučajno nisam srela na ulici. Išla sam na neki sastanak blizu njenog posla. Sedili su u kafiću i ljubili se! Meni pred očima!

Mislila sam tada da ću se srušiti. Srce mi je stalo.

Kao kukavica sam pobegla od njih umesto da ih oboje suočim s njihovom laži.

Kasnije smo se strašno posvađali. Bio je grozan, hladan i vređao me. Rastali smo se. S prijateljicom nisam nikad više razgovarala. Pokušala je da se pomiri sa mnom, ali ja nisam htela jer mi je puno zla nanela.

Bonus video

(Espreso.co.rs/100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.