SAMO MUŠKO DETE JE PRAVO DETE, ŽENSKO SE NE RAČUNA: Svekrva je priredila PAKAO ženi, a onda se OGLASIO NJEN MUŽ!
Ilustracija, Foto: Printscreen / uspješnažena.com

iskustvo

SAMO MUŠKO DETE JE PRAVO DETE, ŽENSKO SE NE RAČUNA: Svekrva je priredila PAKAO ženi, a onda se OGLASIO NJEN MUŽ!

Ovo je njegova priča. Pročitajte je do kraja

Objavljeno:

Jedan privržen, a mnogi bi rekli i realan suprug stao je na stranu svoje supruge nakon psihičkog matretiranja njegove supruge od strane njegove majke.

Ovo je njegova priča. Pročitajte je do kraja.

Venčali smo se kada smo imali po 19 godina, odmah posle srednje škole. U braku smo već 7 godina i mogu slobodno reći da je moja SUPRUGA PRAVA LAVICA!

Od prvog dana braka moja mama je ne podnosi, tačnije bukvalno je svakodnevno psihički zlostavlja, a ona joj nikada nije uzvratila, nikada o mojoj mami nije rekla jednu ružnu reč. Pet godina nisamo imali dece i to je bio jedan od najvećih razloga maminog maltretiranja moje supruge.

Prošle godine smo dobili prelepu ćerkicu, ali mojoj mami ni to nije bilo dovoljno, te sad govori kako je samo muško dete pravo dete. Mnogo mi je teško sve ove godine, ali trpim zbog komšiluka. Juče me je šef pustio ranije sa posla zbog ovih paklenih vrućina i čim sam ušao u dvorište čuo sam buku koja dopire iz kuće. Ušao sam nečujno u kuću i u dnevnoj sobi zatekao moju voljenu suprugu kako sedi na fotelji i jeca u suzama držeći u naručju našu ćerku, a moja mama joj govori kako je za sve najbolje da se spakuje i zajedno sa devojčicom ode kod svojih roditelja, a mene pusti da nađem pravu ženu za sebe.

Sve ove godine sam trpeo, ali tada sam puko, jednostavno više nisam mogao da trpim da mi je 100 puta mama.

Naderao sam se iz sveg glasa, čak digao ruku da je udarim, Bogu hvala nisam, nekako sam se suzdržao. Uprtio sam ćerkicu, uzeo za ruku suprugu i rekoa MAMA EVO ŽELJA TI SE ISPUNJAVA, ALI IDEM I JA SA NJIMA DVEMA…

Nisam se ni osvrnuo samo sam izašao, seo u automobil i zaputio se kod tasta. Privremeno ćemo živeti kod roditelja moje lavice, a onda ćemo valjda nešto smisliti. Nismo nešto finansijski mnogo jaki da kupimo sebi stan, ali valjda će se nešto vremenom izroditi. Sada mi je najvažnije da moja lavica počne iskreno i od srca da se smeje. Ni sam ne znam zašto nisam ranije spasio suprugu agonije u kojoj je živela.

Kakvo je vaše mišljenje o ovom postupku?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.