Test ličnosti: Izaberite kamen koji vam se najviše dopada i saznajte šta on govori o vama! (FOTO) (GIF)

neistraženi deo podsvesti

Test ličnosti: Izaberite kamen koji vam se najviše dopada i saznajte šta on govori o vama! (FOTO) (GIF)

Dozvolite vašem umu da odradi svoje i odaberite onaj koja vas najviše privlači
Objavljeno:

Tokom dana naš mozak prikuplja brojne informacije, a za većinu njih ni ne znamo da se nalaze duboko u našoj podsvesti. Jedan od načina da zavirimo u neistraženi deo je naša intuicija i instinkt koji nas tera da nešto uradimo bez puno razmišljanja i da pritom saznamo nešto više o sebi. Test ličnosti koji pogađa u centar: Koja školjka vam se najviše dopada? (FOTO) To možete učiniti brzim testom u kojem nam može pomoći poludrago kamenje iz prirode, koje nas bojama i energijom privlači poput magneta. Želite li da saznate nešto više o sebi? Pogledajte sliku kamenja, dozvolite vašem umu da odradi svoje i odaberite onaj koja vas najviše privlači.

Zadovoljna.hr
1. MALAHIT Horoskop : Škorpija, Jarac Malahit je prekrasan zeleni kamen koji se veže uz horoskopski znak Škorpiona i Jarca. Osobe koje su izabrale ovaj kamen kao najprivlačniji spremni su na velike promene u bližoj ili daljoj budućnosti. One su romantičnog duha i vrlo su povezane s osobom s kojom odluče provesti život. S obzirom da morate biti spremni na promene, dobro razmislite o životnim odlukama koje vam se u poslednje vreme motaju po glavi i koje planirate ostvariti. 2. SUNČEV KAMEN Horoskop: Lav, Strelac Osobe koje su odabrale ovaj kamen su bistrog duha i vrlo vesele prirode. Bezgranično ste pozitivni i svemu uvek pokušavate da nađete pozitivnu osobinu. 12 fotografija koje će vam dati energiju da se pokrenete (FOTO) Upravo takva osobina u životu će vam biti i više nego korisna. Vaša energija je snažna što osećaju svi oko vas. Ipak, pripazite da vašu pozitivu negativne osobe ne iskoriste u svoju korist, a protiv vas. 3. OPALIT Horoskop: Vaga, Vodolija, Riba Opalit je kamen večnosti i mira. Njega će odabrati oni koji žude za vlastitim mirom, daleko od ludnice koju nam servira užurbani način života. Osoba ste koja ceni svoj mir i slobodno vreme.
Upravo zbog toga trebali bi razmisliti o tome što vas ispunjava i maksimalno iskoristiti vreme koje imate samo za sebe. 4. OBSIDIAN MAHAGONI Horoskop: Vaga, Škorpion, Jarac Obsidian ili opsidijan mahagoni razvija oštroumnost, koncentraciju i logično razmišljanje. Ako ste odabrali ovaj kamen to znači da žudite za promenama, ali onim koje će vas udaljiti od loših navika i monotonije u koju ste polako utonuli. Isto tako, ovaj kamen vam može biti podsetnik da budete zahvalni na onome što imate i da se ne upoređujete s drugima. 5. HOWLIT Hosroskop: Ovan, Blizanci, Vaga Ovaj kamen uravnotežava psihu i smiruje temperament. Ako ste izabrali peti kamen znači da ste u potrazi za nekim važnim odgovorima. Nervozni ste, stresne situacije na vas deluju umarajuće i zato je važno da pronađete dobar filter. Ovaj kamen ističe kreativnost, koju ne smete zanemarivati. 6. DALMATINSKI JASPIS Horoskop: Ovan, Devica, Vaga Jaspis dalmatinac deluje umirujuće i zato nam pomaže da shvatimo sami sebe. Ovaj kamen privući će vesele i pozitivne osobe. Uvek ste u potrazi za stvarima koje će vas razveseliti i oduševiti. Upravo zbog toga, s vremena na vreme napravite kratki izlet što će vam razbistriti glavu i napuniti vas pozitivnom energijom. (Espreso.co.rs/Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.