OTKRIVAMO VAM NAJVEĆU ŽENSKU TAJNU: EVO ŠTA IH TO NAJVIŠE PALI!
Devojka, ilustracija, Foto: Printscreen

bez fora

OTKRIVAMO VAM NAJVEĆU ŽENSKU TAJNU: EVO ŠTA IH TO NAJVIŠE PALI!

Rešile da kažu sve!

Objavljeno:

Pripadnice lepšeg pola iskreno su rekle šta najviše vole kod muškaraca…

1. Šake

Devojke su rekle da obožavaju snažne i muževne šake na mušakrcima. One vole da osete snagu i dominantnost, a šake su te koje poručuju upravo to. One su takođe dodale da obožavaju kada ih muškarci sa snažnim šakama dodiruju i maze.

2. Ljubljenje u čelo

Žene vole emotivniju stranu muškaraca, a za njih nema lepšeg osećaja od poljubca u čelo. One obožavaju kada ih njihovi miljenici ljube u čelo i tada se osećaju bezbedno i voljeno.

3. Kada se ne trude previše

Verovali ili ne, žene vole muškarce koji ne žele da se polome oko njihovih želja.

4. Kontakt očima

„Ništa nije tako seksi kao kada vas muškarac pogleda direktno u oči“, rekla je jedna od ispitanih devojaka. Mnoge su imale sličan odgovor i dodale da ih to i te kako pali i uzbuđuje.

5. Kad se ne plaše da prave budale od sebe

Žene obožavaju muškarce sa smislom za humor, ali najviše vole one koji vole da se našale na voj račun i one koji vole da se glupiraju. Naravno, ti muškarci moraju imati meru i ne smiju preterivati.

6. Dobro oblačenje

Lep muškarac je još ljepši kada je dobro obučen. Žene prosto balave za mušakrcima koji imaju stila i koji znaju kako da se obuku za svaku priliku.

7. Muškarci koji majstorišu

Muško je muško i to mora uvek da bude. Zbog toga žene preferiraju sposobne muškarce koji znaju da majstorišu i popravljaju razne stvari po kući, ali i okolo nje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.