BLAGO MUŠKARCU KOJI JE IMA: Žena rođena u ovom horoskopskom znaku je ostvarenje sna
Klaudija Šifer je devica u horoskopu, Foto: EPA/CLEMENS BILAN

one su posebne

BLAGO MUŠKARCU KOJI JE IMA: Žena rođena u ovom horoskopskom znaku je ostvarenje sna

Njena je životna misija biti heroj i obarati druge ljude s nogu znanjem i intelektom

Objavljeno:

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku device.

Njena je životna misija biti heroj i obarati druge ljude s nogu znanjem i intelektom. Devicom vlada planeta Zemlja, zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne na mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i njžno u svojoj razboritoj stvarnosti. Orijentisana na detalje, ona je ''žena dinamit'' koja doslovno misli na sve i na koju se uvek možete pouzdati. Svemu pristupa sistematski pa voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u vrtu. Njena je velika vrlina da uvek i svugde dolazi na vreme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali zapravo je sramežljiva i neodlučna. Potpuno predana kada je u vezi, devica je pouzdana i lojalna te važe svaki detalj pre nego se nekom obveže. Radije će biti sama nego s pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovek ne postoji), nego nekog s kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi, pa od svog partnera očekuje ''začine'' poput cvijeća, mirišljavih sveća i predigre u spavaćoj sobi. Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, devica nije sklona velikim eksperimentisanjima u krevetu (iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti) te voli da partner preuzme inicijativu.

Najbolje se slaže sa škorpionom, blizancima, rakom, bikom i jarcem. Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njezina kritična priroda i praktična ličnosz čine je prijateljicom koja zna dati odličan savet. Ali samo kada je tražen jer ona se ne ''petlja'' samoinicijativno u tuđe stvari. Kada joj se žele zahvaliti na pomoći, njeni prijatelji trebali bi to da urade na diskretan način. Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tiše iskaze zahvalnosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/pult24.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.